Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Cu cine a venit însoțită

Alegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Cu cine a venit însoțită

Alegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Cu cine a venit însoțită

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a votat, duminică, 6 decembrie, la Sibiu, pentru alegerile parlamentare 2020. Aceasta a venit însoţită la secţia de votare şi nu a dorit să dea nicio declaraţie.

Alegeri parlamentare 2020. Carmen Iohannis a votat

Carmen Iohannis s-a prezentat la urna de vot după mai bine de două ore după ce şeful statului şi-a exprimat votul, la Bucureşti. Soția președintelui a ajuns la secţia de votare din Sibiu în jurul orei 11.30. După ce a votat, aceasta a salutat persoanele aflate în faţa secţiei, dar şi în afara ei, şi a plecat, fără să ofere declaraţii.

Prima Doamnă s-a prezentat la secţia de votare îmbrăcată cu un palton bleu, una dintre culorile preferate, iar la gât purta o eşarfă albastră, potrivit romaniatv.net.

Sibiul încă se află în carantină

Sibiul încă se află în carantină, dar pentru ziua alegerilor se face o excepție și se poate merge la vot fără declarația pe propria răspundere. Pentru localitățile aflate în carantină în ziua votului s-a dat o derogare din partea Guvernului, astfel că dacă mergeți la vot nu mai este nevoie să prezentați organelor de control declarația pe proprie răspundere. Este suficient să aveți cartea de identitate, de care este nevoie și pentru vot.

Autoritățile au stabilit reguli clare despre sistemul de vor în fiecare secție, pentru a evita infectarea cu covid 19. Sibienii trebuie doar să respecte indicațiile membrilor secțiilor de votare pentru ca măsurile să fie eficiente.

Klaus Iohannis, pus să-şi dea masca jos pentru a fi identificat

Klaus Iohannis a votat duminică dimineaţă, în jur de ora 9, la alegerile parlamentare la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Înainte să intre în cabina de vot pentru a-şi exprima opţiunile, Klaus Iohannis a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Preşedintele a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

”Iohannis Klaus Werner. Acum, să vă dați jos masca. Sunteți Klaus Iohannis, președintele României”, a spus reprezentanta secției de votare care l-a preluat pe Iohannis. „Asta e bine sau nu e așa de bine?”, a fost replica președintelui. „Depinde din ce punct de vedere privești”, a răspuns femeia.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, după ce a votat la alegerile parlamentare, că avem şansa istorică de a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele românilor şi că e important să mergem la vot.

O zi extrem de importantă astăzi, avem şansa chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, un Parlament care realmente se ocupă de problemele românilor şi un Parlament care face legi bune pentru România. Este extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne şi este între timp foarte clar, fiecare vot contează. Dragi români, astăzi este foarte important, vă rog mergeţi la vot!”, a transmis şeful statului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: