Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri parlamentare 2020. Incendiu la o secție de votare din județul Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Incendiu la o secție de votare din județul Prahova

Incendiu la o secție de votare din județul Prahova

Într-o secție de votare din Prahova a izbucnit un incendiu. Din primele informații, procesul de votare a fost întrerupt pentru o perioadă scurtă de timp. 

Incendiu la o secție de votare din județul Prahova

Este vorba despre secția numărul 367 din sarul Malu Roșu, comuna Ceptura, județul Prahova. Se pare că un coș de fum a luat foc.

„A fost un incendiu, însă fără probleme deosebite. Nu s-a impus evacuarea persoanelor din incintă. Procesul de votare a fost reluat”, a transmis IGSU.

Este primul incident raportat în Prahova în ziua alegerilor parlamentare din 2020. În Ceptura sunt amenajate cinci secții de vot, iar la urne sunt așteptate 3656 de persoane. La ora 12:25 votasera deja 364 de persoane, potrivit Adevarul.ro.

Pana la acest moment Biroul de Presă al Poliției Prahova, desemnat vocea unică în ziua alegerilor pentru a oferi date despre incidentele la vot, nu a anunțat evenimentul.

Alte incidente au avut loc în ziua alegerilor parlamentare 2020

În Bucureşti un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgenţă 112 pentru a reclama faptul că o altă persoană nu purta mască de protecţie. În urma verificărilor, s-a constatat că aspectele reclamate nu se confirmă, notează Mediafax.

Și tot în Capitală s-a suspendat procesul de vot într-o secție din Sectorul 3,  întrucât doi membri ai comisiei au fost confirmați pozitiv cu Covid-19.

De asemenea, în cursul zilei de dumninică avut loc un eveniment șocant într-o secție de votare din județul Gorj. Arma unui polițist i s-a descărcat accidental, în timp ce asigura paza într-o secție de votare. Cu toate astea, evenimentul a rezultat doar pagube materiale.

Acesta asigura paza într-o secție de votare din comuna Turburea, când a executat un foc de armă accidental, dar incidentul a provocat pagube materiale.

La data de 6 decembrie, un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, a raportat faptul că după preluarea pazei secției de votare pe raza comunei Turburea, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, lângă cea în care se află amplasată secția de votare, a procedat la verificarea armamentului din dotare ocazie cu care a executat un foc de armă accidental, rezultând doar pagube material,” se arată într-o informare oficială a IPJ Gorj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: