Redactia.ro
Home » Homepage » ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mesajul primului român care a votat în turul 2

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mesajul primului român care a votat în turul 2

GALERIE FOTO (2) ALEGERI PREZIDENȚIALE

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Aproape 18.000 de români au votat deja în Diaspora. Scrutinul pentru alegerea preşedintelui este în plină desfășurare în Noua Zeelandă, Australia, Indonezia, Pakistan, Uzbekistan şi Turkmenistan.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ioan Macaveiu este primul român care a votat pentru turul II al alegerilor prezidențiale. Acesta a făcut schimb cu cu soția sa, care a fost primul votant la turul I.

„Astăzi am facut schimb cu Mădălina Ghibuşi si am fost primul român de pe glob care a votat în turul al 2-lea al alegerilor prezidențiale 2019.

Am votat cu gândul că de aici de la „capatul lumii” vom contribui, împreună cu familia și prietenii noștri, la o nouă șansă pe care România o merita atât, atât de tare. Multi de acasa vor vota din interes personal si o fac intr-un mod constant, bravo lor.

Altii, hotărâți si conștienți de importanta acestui moment, vor vota cu, nu neaparat pentru increderea in candidat, ci pentru o perspectiva pe termen lung mult mai favorabila dar si pentru a oferi o perioadă mai stabilă pe plan politic, pana la următoarele alegeri parlamentare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cum o ironizează Mihai Șora pe Viorica Dăncilă

Astazi am fost la vot cu gandul si la toti cei care au votat in primul tur, ca si noi de alt fel, cu si nu mai vor să voteze si in acest weekend. Sper tare mult sa va răzgândiți si sa luati in considerare ca Romania  pe care vi-o doriti nu poate fi completa fara contributia voastra .

Asa ca cel mai bine haideti sa jucam in echipa si dam un +plus de energie fratelui nostru experimentat,lent si tacut si impreuna sa-i arătăm si fratelui mai in varsta,egocentric si neinformat  ca noi cei tineri, visători,implicati si motivați ne dorim o țară mai bună pentru toti romanii”, a scris pe Facebook Ioan Macaveiu.

Ioan Macaveiu a votat la o secție de votare din Noua Zeelandă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. La secția din Brisbane, Australia, primii la urne au fost membrii unei familii în care fiul cel mic a împlinit 18 ani. George a votat pentru prima dată. Tânărul a votat contra corupției. Tatăl său a împlinit 50 de ani și a votat „pentru România, pentru o Românie împotriva incompetenților, o Românie normală, o Românie funcțională, o Românie în care ne putem întoarce acasă”, scrie digi24.ro.

roman

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Secțiile de votare din străinătate au fost deschise

Prima secție deschisă a fost cea de la Auckland, din Noua Zeelandă, apoi au urmat cele din Australia.

Ca și în urmă cu două săptămâni, scrutinul din Diaspora va dura trei zile. În afara granițelor sunt organizate 385 de secții de votare care, astăzi, se deschid la ora locală 12:00 și se vor închide la ora 21:00.

Sâmbătă și duminică, românii din străinătate sunt așteptați la urne între orele 7:00 și 21:00.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, în Diaspora au fost înregistrate peste 646.000 de voturi valabile. În același timp, peste 17.000 de români au votat prin corespondență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: