Redactia.ro
Home » Homepage » Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Viorica Dăncilă, o nouă dezbatere în penultima zi de campanie

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Viorica Dăncilă, o nouă dezbatere în penultima zi de campanie

alegeri prezidențiale

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Prezidențiabilul Viorica Dăncilă a invitat din nou jurnaliştii la o dezbatere, în cadrul căreia îşi va prezenta programul de Guvernare, joi, la ora 18.00.

În acelaşi timp, președintele Klaus Iohannis va fi la Galaţi, unde va susţine un discurs în faţa susţinătorilor, potrivit antena3.ro.

În penultima zi de campanie, candidatul PSD la președinția României își va prezenta, pe larg, programul de prezidențiabil. Ulterior, Dăncilă va răspunde, din nou, la întrebări.

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Dezbaterea va avea loc începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului.

Dezbatere incendiară la Parlament

Vorbim de o lansare a proiectului de țară pe care vrea să îl pună în aplicare Viorica Dăncilă în următorii cinci ani, dacă va fi aleasă de poporul român să îl reprezinte.

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Vorbim de câteva obiective strategice pe care Viorica Dăncilă le v-a puncta în această seară: referendumul pentru modificarea Constituției, prin care Viorica Dăncilă vrea să elimine imunitățile pentru politicieni, dar și alte priorități cum ar fi să se concentreze pe problematica mediului din România.

„Am vorbit cu mii de oameni în această campanie. Am avut zeci de deplasări în toată țara, discuții cu tineri și bătrâni, antreprenori, medici și profesori, oameni de la oraș sau de la sate. Aceste discuții mi-au arătat câteva lucruri simple pe care și le doresc românii.

Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de președinte, angajamentele pe care mi le iau în fața poporului român și obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Președinte al României”, a scris Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook.

Viorica Dăncilă repetă scenariul de marți pentru că social-democrații consideră că dezbaterea a fost un succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: