Redactia.ro
Home » Știri » Alertă alimentară la Kaufland! Conţinut ridicat de Ocratoxina A

Alertă alimentară la Kaufland! Conţinut ridicat de Ocratoxina A

Alertă alimentară la Kaufland! Conţinut ridicat de Ocratoxina A

Alertă alimentară la Kaufland! Un conţinut ridicat de Ocratoxina A a fost depistat la un sortiment de fistic. Iată ce trebuie să faci dacă ai cumpărat produsul!

Alertă alimentară la Kaufland!

Kaufland a explicat într-un comunicat faptul că s-a rechemat de către producător un sortiment de fistic, deoarece conținea niveluri ridicate de Ochratoxină A. Dacă ai cumpărat acest produs, îl poți returna și-ți vei primi banii înapoi:

„Un produs sub marcă proprie al companiei Kaufland este retras de la vânzare de către colecționarul său.

Potrivit unui comunicat emis sâmbătă de lanțul de supermarketuri, s-a constatat că pachetul de 100 de grame de fistic prăjit nesărat K-Classic, care expiră pe 22 aprilie 2023, conținea niveluri ridicate de Ochratoxină A. Prin urmare, producătorul, Carl Wilhelm Clasen GmbH, recheamă acest produs ca măsură de precauție.

Deoarece consumul acestui produs poate reprezenta un risc pentru sănătate pe termen lung, acesta a fost retras de pe rafturile Kaufland. Lanțul de supermarketuri le cere celor care au cumpărat-o să nu o consume, ci să o returneze în oricare dintre magazinele sale, unde va fi rambursată fără a fi nevoie să prezinte o chitanță”, potrivit unui comunicat de la AGERPRES.

Kaufland a stopat scumpirile

Conducerea Kaufland se gândește la nevoile oamenilor. Astfel retailer-ul a stopat prețurile la peste 1000 de produse, pentru ca românii să-și permită necesarul de cumpărături.

„Prețurile înghețate au devenit toamna asta conservate! Am stopat creșterile prețurilor la peste 1000 de produse din toate categoriile”, a transmis compania pe pagina personală de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: