Redactia.ro
Home » Știri » Alerta cu bombă de la stația de metrou Eroilor s-a dovedit a fi falsă

Alerta cu bombă de la stația de metrou Eroilor s-a dovedit a fi falsă

Bomba la metrou

UPDATE. 10.00 Alerta cu bombă de la stația de metrou Eroilor s-a dovedit a fi falsă. Autoritățile au cercetat fiecare perimetru, dar nu au găsit nicio urmă de exploziv.

Alertă cu bombă la stația de metrou Eroilor, după ce o persoană a sunat la 112 și a spus că a plasat o bombă în locul acestei stații.

Imediat, la fața locului mai multe echipaje ale poliției și jandarmi au ajuns la fața locului. În momentul de față, perimetrul este securizat.

Bombă la stația de metrou Eroilor. Autoritățile au ajuns la fața locului

UPDATE 10.00. Autoritățile au anunțat că alerta cu bombă de la stația de metrou Eroilor a fost na falsă, specialiștii verificând fiecare perimetru în parte. Din fericire, nu a fost găsită nicio urmă de explozibil.

Conform Digi24, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a plasat o bombă la stația de metrou Eroilor. Imediat, un echipaj de poliție și jandarmi au ajuns la fața locului, iar perimetrul este securizat. De asemenea, autoritățile au anunțat că metroul nu mai oprește în stație.

Toți călătorii au fost evacuați, iar ofițerii serviciului pirotehnic se află în subteran și încearcă să găsească un posibil pachet cu bombă. În ajutorul acestora au venit și câini special antrenați pentru depistarea materialelor explozibile. Deși alerta cu bombă este falsă, autoritățile au obligația de a cerceta acest lucru.

Amenințare cu bombă la Tribunalul București

La începutul acestei luni, a fost anunțată o alertă cu bombă la Tribunalul București după ce o persoană a trimis un email prin care anunța că „Tribunalul va fi aruncat în aer” astăzi.

În cel mai scurt timp, autoritățile au ajuns la fața locului alături de o echipă de pirotehniști. Clădirea a fost evacuată de urgență, iar toate sălile de judecată au fost închise.

La câteva ore, președinta tribunalului București a anunțat că alarma cu bombă a fost falsă, iar autorul nu a fost identificat.

Încă de la începutul acestui an au avut loc mai mult alerte false cu bombă în București. În luna februarie a fost anunțată o alertă cu bombă la Veranda Mall care s-a dovedit a fi falsă, după ce autoritățile au cerceta fiecare perimetru.

Pe data de 5 martie a avut loc o altă alertă cu bombă tot în același mall, din nou aceasta fiind falsă.

În ambele dăți, toate persoanele din mall au fost evacuate. Tot în luna februarie, un bărbat a amenințat că va detona o bombă la o benzinărie, dar autoritățile de specialitate au intervenit iar bărbatul a fost oprit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: