Redactia.ro
Home » Știri » Alertă de bombardament în aeroportul din Israel în care a aterizat Marcel Ciolacu. Călătorii au fost evacuați de urgență

Alertă de bombardament în aeroportul din Israel în care a aterizat Marcel Ciolacu. Călătorii au fost evacuați de urgență

alerta

O alertă de bombardament a fost semnalată în cursul zilei de marți, 17 octombrie, în Israel, pe aeroportul unde a aterizat premierul român Marcel Ciolacu în urmă cu puţin timp. Iată detaliile!

Alertă de bombardament într-un aeroport din Israel. Oamenii au fost trimiși în adăposturi

Oamenii din aeroport au fost trimiși în adăposturi, au dezvăluit cei de la Antena 3 CNN, după ce o alertă de bombardament a fost semnalată în zona aeroportului unde premierul României a aterizat cu puțin timp în urmă.

Vă reamintim că marți, premierul Marcel Ciolacu va efectua o vizită în Israel, unde are programate întâlniri cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, precum și cu reprezentanții comunității românești din Israel, care au fost afectați de creșterea tensiunii în zonă.

În călătoria sa, premierul este însoțit de ministrul de externe, Luminița Odobescu, și de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, alături de deputatul Silviu Vexler, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, și de ambasadorul României în Israel, Radu Ioanid.

Premierul Marcel Ciolacu, vizită oficială în Israel

Premierul român a făcut o declarație comună cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, în care a subliniat că România sprijină dreptul statului Israel de a-și apăra securitatea împotriva amenințărilor teroriste, respectând în același timp normele dreptului internațional.

„Imediat după întâlnirea dintre premierul Marcel Ciolacu și omologul său, Benjamin Netaniahu, ne-a deplasat de la Ierusalim către Tel Aviv, pe aeroportul Ben Gurion, pentru că Marcel Ciolacu are programată o întâlnire cu reprezentanții comunității românești din Israel.

La scurt timp după ce am ajuns pe aeroport, s-au auzit sirenele și, la scurt timp, un tir de rachete, moment în care ofițerii de securitate de aici, de la aeroport, ne-au preluat foarte rapid și a trebuit să intrăm undeva la adăpost. Deocamdată spun că suntem în siguranță și în afara oricărui pericol. 

De altfel, ni s-a și făcut un instructaj la momentul în care am plecat din țară. Un general al Armatei Române ne-a explicat cum va fi în coloana oficială, care va fi traseul, ce s-ar putea să se întâmple dacă vom auzi un tir de rachete. S-a luat în calcul inclusiv posibilitatea să fie blocat drumul și faptul că am putea să o luăm pe o altă rută”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mădălina Mihalache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: