Redactia.ro
Home » Știri » Alertă în Barcelona! Mai multe plaje au fost închise, după ce un rechin a fost filmat în apropierea țărmului

Alertă în Barcelona! Mai multe plaje au fost închise, după ce un rechin a fost filmat în apropierea țărmului

GALERIE FOTO (3)

Alertă în Barcelona! Mai multe plaje au fost închise, după ce un rechin a fost filmat în apropierea țărmului, la doar 100 de metri. Oamenii s-au speriat teribil, mai ales după tragedia care a avut loc în Egipt, acum puțină vreme. Două turiste, una din România și alta din Austria, au murit în Egipt, ucise de rechin.

Autoritățile au închis anumite plaje în Barcelona

Oamenii legii spun că ar fi vorba de cel mai rapid rechin din lume, care poate atinge o viteză maximă de 75 de km pe oră și dimensiuni de aproape 3 metri. Este pentru prima dată în ultimii 10 ani când un rechin din specia Mako este observat în Marea Mediterană. Apariția lui i-a făcut pe oameni să se sperie îngrozitor, mai ales după tragedia din Egipt, în care două turiste, una din România și alta din Austria, au sfârșit ucise.

Roxana Donișan, o româncă din Suceava, și o altă turistă din Austria și-au găsit sfârșitul ucise de rechin în Egipt. Românca plecase singură în Hurghada, în Egipt. Părinții ei au povestit, pentru presa locală, că Roxana găsise în ultimul moment o ofertă pentru Egipt și a decis să plece. Femeia, de 40 de ani, a ocupat ultimul loc liber din avion. Din păcate, vacanța în Egipt i-a adus sfârșitul.

Roxana Donișan, condusă pe ultimul drum

Trupul neînsuflețit al româncei a fost adus acasă, la Suceava, unde a fost și condusă pe ultimul drum. Părinții Roxanei au fost devastați de durere și nimănui nu-i vine să creadă prin ce clipe cumplite a trecut românca, înainte să-și dea ultima suflare. Femeia a lăsat multă durere în sufletele celor dragi. Roxana Donisan a fost înmormântată luni, 11 iulie. La ora 12:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava a avut loc o slujbă religioasă, apoi Roxana Alina Donisan a fost înmormântată în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”.

Sursa foto – El Pais

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: