Redactia.ro
Home » Știri » Alertă în toată țara, nu ieșiți din casă! Un criminal ucrainean umblă liber pe străzile din România

Alertă în toată țara, nu ieșiți din casă! Un criminal ucrainean umblă liber pe străzile din România

Alertă în toată țara, nu ieșiți din casă! Un criminal ucrainean umblă liber pe străzile din România

Toată țara este în alertă, după ce Poliția a anunțat că un criminal ucrainean este liber pe străzile din România. Autoritățile ne sfătuiesc să stăm în case și să evităm zonele aglomerate, unde pericolul să ne intersectăm cu el este și mai mare. De la oamenii legii aflăm și semnalmentele bărbatului căutat la nivel național.

Poliția este în alertă! Un criminal ucrainean este de negăsit

Un cetățean ucrainean este căutat în toată țara, după ce a fost bănuit de crimă. Bărbatul se afla la bordul unei nave sub pavilion internațional, acostate în Portul Brăila, unde și-ar fi ucis un conațional și apoi a fugit de la fața locului. De atunci este de negăsit și toată poliția din zonă s-a mobilizat și a cerut ajutoare și în restul țării.

Conflictul dintre cei doi ucraineni ar fi avut loc noaptea trecută, dar nu se cunosc exact cauzele acestuia. Din primele informații ale martorilor, bărbatul urmărit l-ar fi lovit pe celălalt la nivelul craniului, de unde ar fi survenit și decesul. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, dar victima nu a mai putut fi salvată.

Cum îl recunoașteți pe criminal

Din jurul orei 04.00, bărbatul este de negăsit. La acțiunea de depistare participă polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. și polițiile orășenești, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, I.J.J., Poliția Locală. Pentru căutări a fost adus și un câine dresat special.

Poliția Română face apel la toți românii și le oferă detalii despre fugarul pe care l-au și identificat. Cei care îl văd sau primesc informații despre el sunt rugați să apeleze imediat numărul de urgență 112.

SEMNALMENTE PUYKO YAROSLAV:

  • 172 cm înălțime,
  • îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaștri, o borsetă,
  • capul acoperit.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: