Redactia.ro
Home » Știri » ALERTĂ meteo în toată țara. Vremea rea până vineri dimineață

ALERTĂ meteo în toată țara. Vremea rea până vineri dimineață

ALERTĂ meteo în toată țara. Vremea rea până vineri dimineață

ALERTĂ meteo în toată țara. ANM a emis o avertizare meteo de vreme rea în toată țara, valabilă până vineri dimineață. Vreme instabilă, cu ploi și vânt puternic.

ALERTĂ meteo în București

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de vreme instabilă în Capitală până vineri dimineață. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, de miercuri de la ora 18.00 până joi la ora 9.00, cerul va fi înnorat cu posibile ploi slabe. Vântul va sufla slb până la moderat, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Vremea va fi instabilă de joi dimineață până vineri dimineață. Cerul va fi înnorat, iar temporar va ploua, ziua fiind posibile unele descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 22-23 grade, în timp ce, temperatura minimă va ajunge la 14 grade.

ALERTĂ meteo de vreme rea în toată țara

Miercuri seara, ploile vor semnala în jumătatea de nord a țării, iar joi va ploua în toate regiunile. Mai ales în sud-est, est și în zonele montane. De asemenea, ploile vor avea caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice.

Cantitățile de apă vor depăși local 15-20l/mp, în Moldova, Dobrogea, zona Carpaților Orientali și estul Munteniei vor fi 30-40l/mp.

Citeste si:Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie la 50 de ani? Fotografii inedite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: