Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie la 50 de ani? Fotografii inedite

Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie la 50 de ani? Fotografii inedite

GALERIE FOTO (8)

Celebra prezentatoare TV s-a răsfățat de curând într-un paradis din nordul Italiei, alături de partenerul ei de viață. Cei doi au fost cazați într-o locație de vis, vestită printre celebritățile de peste Ocean. Vedeta a renunțat la haine cu această ocazie și a demonstrat că vârsta e doar un număr în cazul ei. Cum arată, așadar, Mihaela Rădulescu în costum de baie la 50 de ani?

Declara acum nu multă vreme că ea și iubitul ei, Felix Baumgartner, nu au parte de așa multe vacanțe cum se crede. Mihaela Rădulescu explica că multe dintre plecările în străinătate sunt grație obligațiilor profesionale și că sunt puține ocaziile în care merge să se relaxeze pe vreundeva. Ei bine, acum două săptămâni, astrele s-au alineat și cei doi au plecat într-o destinație de vis.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, cazați la Villa Feltrinelli

Au ales drept destinație de vacanță somptuoasa Villa Feltrinelli, unde au ajuns cu – ce credeți! – elicopterul. Se prea bine știe că Felix deține brevet de pilot și că obișnuiască să călătorească cu elicopterul, așa că nici această vacanță n-a făcut excepție. Mihaela și Felix s-au cazat la Villa Feltrinelli, o destinație preferată și de celebritățile din afară.

Mihaela Rădulescu, în costum de baie la 50 de ani

Anul acesta, pe 3 august, frumoasa prezentatoare a schimbat prefixul. Ea a împlinit 50 de ani, o vârstă pe care nu o arată. Mihaela e în continuare o prezență senzuală, iar fotografiile surprinse în nordul Italiei dovedesc asta. Vedeta a pozat în costum de baie la 50 de ani, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase.

Mihaela Rădulescu in costum de baie la 50 de ani

Fără pic de celulită ori kilograme în plus, nici nu-i de mirare că vedeta reușește să-și înnebunească iubitul și după cinci ani de relație.

foto: Mihaela Rădulescu Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini