Redactia.ro
Home » Știri » ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze de urgență

ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze de urgență

Alertă pe piața alimentară. Este vorba despre ciolan dezosat afumat care trebuie returnat de urgență sau distrus, potrivit ANSVSA.

Clienții primesc banii înapoi

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță printr-un comunicat ca toate persoanele care dețin produse din loturile descrise să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Sursa citată mai precizează că persoanele care au consumat produsul în cauză și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum pentru a fi tratate corespunzător de medicul de specialitate.

Totodată, femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Ce riscă cei care au consumat deja acest produs sau cu ce simptome se pot confrunta? Vorbim aici despre listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

În urma notificării primite de la furnizorul S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL., CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes. Datele de identificare ale produsului sunt: Denumire produs: CIOLAN DEZOSAT AFUMAT VID Furnizor: S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL Lot/DLC: 3108-0 / 05.10.2020 3108-1 / 06.10.2020, mai anunță sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: