Redactia.ro
Home » Știri » Alertă Ro-Alert extremă! Oamenii sunt sfătuiți să se vaccineze

Alertă Ro-Alert extremă! Oamenii sunt sfătuiți să se vaccineze

GALERIE FOTO (2) Alertă Ro-Alert extremă! Oamenii sunt sfătuiți să se vaccineze

Autoritățile au transmis un nou mesaj Ro-Alert pentru toți românii. Aceștia îi sfătuiesc pe cetățeni se vaccineze pentru a se proteja de coronavirus. 

Alertă Ro-Alert extremă! Oamenii sunt sfătuiți să se vaccineze

Un nou mesaj Ro-Alert a fost transmis de autorități. Guvernul anunță că rata de infectare a crescut la nivel național și că cetățenii trebuie să ia măsuri pentru a se proteja de coronavirus. Pe lângă măsurile de protecție impuse, aceștia recomandă ca oamenii să aleagă să se vaccineze.

”În contextul creșterii accelerate a ratei de infectare la nivel național cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea sănătății dumneavoastră și a celor din jur, informați-vă din surse oficiale și respectați măsurile igienico-sanitare și de distanțare fizică. Alegeți să vă vaccinați acum împotriva Covid-19!”, este mesajul transmis de autorități pe Ro-Alert.

Alertă Ro-Alert extremă! Oamenii sunt sfătuiți să se vaccineze

Anunț pentru românii vaccinați

Florin Cîțu, premierul României, a declarat că persoanele imunizate pot ieși din casă pe timp de noapte în localitățile unde s-a impus carantina. Singura condiție este să aibă asupra lor certificatul de vaccinare. De asemenea, șeful Executivului a mai precizat că magazinele nu se vor închide la ora 18:00 în localitățile unde rata de incidență trece de 4 la mia de locuitori. Joi urmează o ședință, în urma căreia se vor clarifica anumite măsuri de restricție.

“Vom avea astăzi o ședință la Guvern pentru a adopta o hotărâre pentru a clarifica anumite măsuri. Nu se vor închide magazinele la ora 18.00 peste 3 la mie, vom elimina această cerință. Vom merge pe 6 la mie. Iar eu am propus un lucru: în zonele carantinate, dacă ai certificat de vaccinare, noaptea poți ieși din casă. Nu mi se pare normal dacă te-ai vaccinat să ai restricționată activitatea!”, a declarat Florin Cîțu.

Mai mult, premierul România a declarat că nu vrea ca anumite activități economice să fie închise, cum s-a întâmplat anul trecut, timp de două luni.

“Vreau ca economia României să rămână deschisă, doar așa vom avea resurse să plătim ce avem de plătit în această iarnă și în viitor. Cei care s-au vaccinat nu pot fi restricționați pentru că unele persoane nu s-au vaccinat. Trebuie să mergem mai departe. Dacă ai certificat de vaccinare, poți să mergi mai departe, să-ți vezi de viață”, a mai spus Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: