Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a fost arestat! Afceristul se află în arestul poliției pentru o perioadă de 30 de zile

Alex Bodi a fost arestat! Afceristul se află în arestul poliției pentru o perioadă de 30 de zile

Alex Bodi a fost arestat! Afceristul se află în arestul poliției pentru o perioadă de 30 de zile

Alex Bodi a fost arestat în urmă cu puţin timp şi dus la Gorj! Oamenii legii au dispus arestarea afaceristului pentru o perioadă de 30 zile.

Alex Bodi a fost arestat! Afceristul se află în arestul poliției pentru o perioadă de 30 de zile

Astăzi, 11 octombrie, Bodi Alexandru Nicolae, pe numele său real, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit spynews.ro, s-a aflat și motivul real pentru care cunoscutul afacerist a ajuns din nou în vizorul oamenilor legii.

Vestea a picat ca un trăsnet în lumea mondenă, mai ales că Alex Bodi scăpase de curând de arestul la domiciliu. Este cunoscut faptul că Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. El a ajuns chiar şi în spatele gratiilor. Totodată, pe numele lui au existat şi plângeri făcute de Bianca Drăguşanu pentru agresiune, iar imaginile cu ea bătută au şocat România.

În cursul zilei de astăzi, 11 octombrie, procurorii au decis arestarea lui Alex Bodi. Pe portal se scrie următorul lucru: ”Admite contestația formulată de Parchetul de pe lână I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. Serviciul terirorial Gorj. Desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art. 214 și urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu.”

Pprocurorii nu au neapărat probe noi, ci pur și simplu este o chestie de procedură. Afaceristul nu s-ar fi prezentat la termen din motive medicale, iar acest lucru i-ar fi enervat pe oamenii legii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi prezentat documentele necesare prin care să dovedească acest lucru, însă oamenii legii au decis că nu este un motiv destul de întemeiat.

Prima reacție a lui Alex Bodi după ce a fost dispusă arestarea lui

Într-un live pe contul său de Instagram, Bodi Alexandru Nicolae, pe numele lui întreg, a susținut că măsura de arest preventiv ar fi una radicală. Din punctul său de vedere, un avertisment sau arestul la domicilu ar fi fost potrivit în acest caz.

”Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

Este cunoscut faptul că Alex Bodi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Potrivit spuselor lui, decizia de arest preventiv a fost luată pentru că nu s-a prezentat la un termen din acest dosar. Totuși, el susține că i-a fost imposibil să vină la tribunal, din cauza unor probleme de sănătate.

„Am specificat exact motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta, am trecut și peste altele mai grele. Partea proastă este că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați. (…) Sper că am lămurit chestia asta, să nu fie sau să existe alte speculații. să nu se interpreteze că aș fi făcut sau că s-ar fi redescoperit ceva rău de mine, că am alte capete de acuzare sau că au apărut probe noi. Este doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, unde am avut obligața, dar am avut motiv justificat. Am și există actele medicale depuse, dar se pare că nu a fost suficient. În fine, un episod nou din viața mea, altă bătălie pe care o s-o câștig”, a mai spus afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: