Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi rupe tăcerea. Motivul de la care a început conflictul violent cu Bianca Drăgușanu: „Nu există scuză, dar… „

Alex Bodi rupe tăcerea. Motivul de la care a început conflictul violent cu Bianca Drăgușanu: „Nu există scuză, dar… „

Invitatul lui Denise Rifai, Alex Bodi a făcut mai multe dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D. Iată ce a spus despre motivul care a dus la un conflict violent cu fosta soție. De ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu? Deși spune că nu are nicio scuză, afaceristul explică de ce a recurs la un asemenea gest regretabil.

Alex Bodi a mărturisit că regretă conflictul violent cu fosta soție, însă explică și de ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a dezvăluit și că relația lor a avut multe conflicte care se transformau rapid în certuri cu înjurături și violențe.

Alex Bodi rupe tăcerea. De ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi face lumină în conflictul avut cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a declarat că blondina obișnuia să-l trateze urât când se certau din cauza geloziei, iar de multe ori chiar sărea la bătaie.
Deși susține că nu are nicio scuză pentru faptul că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi consideră că gesturile sale au fost justificate.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări.
Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez.

Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.
Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane.

Alex Bodi, despre relația cu fiica Biancăi Drăgușanu

Referitor la mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată.
Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a declarat Alex Bodi, la emisiunea lui Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: