Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a fost vizitat de iubită în închisoare! Cine e femeia care s-a dus camuflată

Alex Bodi a fost vizitat de iubită în închisoare! Cine e femeia care s-a dus camuflată

Alex Bodi a fost vizitat de iubită în închisoare! Cine e femeia care s-a dus camuflată

Alex Bodi a fost vizitat de iubită în închisoare! Afaceristul a petrecut mai multe zile în arest, iar abia acum afaceristul urmează să iasă de după gratii.

Alex Bodi a fost vizitat de iubită în închisoare! Cine e femeia care s-a dus camuflată

În urmă cu mai multe săptămâni Alex Bodi a fost din nou reținut, de data aceasta pe motivul neprezentării la unul dintre termenele la care trebuia să ia parte, asta din cauza unor motive de sănătate. Afaceristul nu a fost iertat de oamenii legii, iar el a trebuit să stea din nou după gratii, însă i-au fost permise și vizitele.

Potrivit spynews.ro, Ema Uta, presupusa iubită a afaceristului a venit să-l vadă în spatele gratiilor. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori înainte de a ajunge la închisoare. Cunoscutul make-up artist al vedetelor nu l-a vizitat doar o singură dată, ci ori de câte ori i-a fost permis accesul pentru a putea să-l vadă și să stea de vorbă cu Alex Bodi a venit. Aceasta a încercat să camufleze pentru a nu fi recunoscută de către angajați. Mai mult de atât, ea nu a nu a fost singura care l-a vizitat.

Tânăra a ajuns la Penitenciarul din Craiova alături de unul dintre finii lui Alex Bodi. Cei trei nu au avut foarte multe minute la dispoziție pentru a sta de vorbă, însă orice timp petrecut cu afaceristul privat de libertate a contat foarte mult pentru el, dar și pentru Ema Uta și finul său.

Alex Bodi urmează să fie eliberat din închisoare

Înainte cu doar o săptămână până când urmau să se împlinească cele 28 de zile de arest, Alex Bodi a fost anunțat de către avocatul său că va urma să iasă din închisoare și că va fi plasat în control judiciar. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a primit foarte fericit vestea că va putea să iasă de după gratii și că își poate revedea iubita, fetițele, familia, dar și prietenii. Acesta ar urma să părăsească Penitenciarul din Craiova în câteva zile, după soluționarea contestației făcută de Parchet în ceea ce privește controlul judiciar.

”Ieri am fost și am discutat personal cu el, acolo unde e privat de liberate, în arest preventiv. Ii e comunicată soluția Tribunalului Gorj cu înlocuirea arestului preventiv cu cel controlul judiciar, astfel că privește cu optimism evoluția ulterioară a procedurilor (…) După arestarea preventivă a fost dezamăgit, mâhnit, a făcut eforturi să se conforteze tuturor celor impuse, a trecut un interval de timp, am discutat, i-am explicat procedurile și riscurile, a înțeles, nu se consideră un pericol, nu consideră că trebuie să fie plasat în arest preventiv, l-am găsit optimist”, a spus avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: