Redactia.ro
Home » Monden » Când va fi eliberat Alex Bodi din închisoare! Cum a reacționat afaceristul când a aflat vestea

Când va fi eliberat Alex Bodi din închisoare! Cum a reacționat afaceristul când a aflat vestea

Când va fi eliberat Alex Bodi din închisoare! Cum a reacționat afaceristul când a aflat vestea

Când va fi eliberat Alex Bodi din închisoare! Avocatul afaceristul, Radu Marinescu, spune cum a reacționat fostul soț al Biancăi Drăgușanu, atunci când a aflat că va ieși de după gratii.

Când va fi eliberat Alex Bodi din închisoare! Cum a reacționat afaceristul când a aflat vestea

Alex Bodi va fi eliberat din închisoare și se pare că afaceristul va fi plasat sub control judiciar, după cum a anunțat avocatul acestuia. În direct la Antena Stars, Radu Marinescu, apărătorul legal al lui omului de afaceri a povestit cum a reacționat când i-a dat vestea.

El a precizat că în urmă cu o zi l-a vizitat pe Alex Bodi acolo unde se află în închisoare, iar afaceristul se pare că e optimist, deși a fost destul de supărat atunci când s-a decis arestarea sa preventivă.

”Ieri am fost și am discutat personal cu el, acolo unde e privat de liberate, în arest preventiv. Ii e comunicată soluția Tribunalului Gorj cu înlocuirea arestului preventiv cu cel controlul judiciar, astfel că privește cu optimism evoluția ulterioară a procedurilor (…) După arestarea preventivă a fost dezamăgit, mâhnit, a făcut eforturi să se conforteze tuturor celor impuse, a trecut un interval de timp, am discutat, i-am explicat procedurile și riscurile, a înțeles, nu se consideră un pericol, nu consideră că trebuie să fie plasat în arest preventiv, l-am găsit optimist”, a spus avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

După cum a afirmat chiar ieri avocatul afaceristul, astăzi decizia înlocuirii arestului preventiv cu controlul judiciar al afaceristului Alex Bodi a fost contestată, astfel că aceasta urmează să fie judecată la Curtea de Apel. Avocatul lui a mai precizat că momentan nu se știe când va ieși din închisoare, însă ține doar de câteva zile până când Alex Bodi va putea fi din nou liber.

”S-a declarat contestație, am verificat la tribunal, s-a făcut contestație de către Parchet, urmează să fie înaintat dosarul Curții de Apel din Craiova pentru a se soluția această contestație.”, a mai spus avocatul lui Alex Bodi.

Prima reacție a lui Alex Bodi după ce a fost dispusă arestarea lui

Într-un live pe contul său de Instagram, Bodi Alexandru Nicolae, pe numele lui întreg, a susținut că măsura de arest preventiv ar fi una radicală. Din punctul său de vedere, un avertisment sau arestul la domicilu ar fi fost potrivit în acest caz.

”Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

Este cunoscut faptul că Alex Bodi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Potrivit spuselor lui, decizia de arest preventiv a fost luată pentru că nu s-a prezentat la un termen din acest dosar. Totuși, el susține că i-a fost imposibil să vină la tribunal, din cauza unor probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: