Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a prezentat-o pe noua iubită prietenilor. Afaceristul este dispus să o dea uitării pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a prezentat-o pe noua iubită prietenilor. Afaceristul este dispus să o dea uitării pe Bianca Drăgușanu

GALERIE FOTO (5) Alex Bodi a prezentat-o pe noua iubită prietenilor

Alex Bodi nu s-a mai ascuns! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a afișat relația cu noua iubită, Daria Radionova. Acesta le-a prezentat-o pe noua sa iubită prietenilor săi, cei doi fiind surprinși la o petrecere în urmă cu câteva zile. Se pare că relația dintre Bianca Drăgușanu și Bodi a luat de această dată, sfârșit.

Alex Bodi a prezentat-o pe noua iubită prietenilor. Cei doi îndrăgostiți s-au simțit minunat

Alex Bodi și Daria Radionova au fost surprinși weekendul trecut de paparazzi Cancan.ro la terasa restaurantului „It Cucina” din Herăstrău, în timp ce se distrau și erau foarte afectuoși unul cu celălalt, fără a-și face griji că îi vede cineva. Mai mult, fostul iubit al Biamcăi Drăgușanu le-a prezentat-o prietenilor pe noua sa iubită.

După cum se poate vedea, Alex Bodi se simte foarte bine în compania moldovencei, fiind foarte atent cu ea. Cei doi îndrăgostiți au petrecut împreună cu mai mulți prieteni, printre care s-a numărat și șeful afaceristului, Joseph, cunoscut drept ”Prințul criptomonedelor”. Daria și Alex au gustat mâncăruri alese și au consumat băuturi rafinate, iar la miezul nopții, au fost nevoiți să părăsească localul, așa cum prevede, legea, din cauza pandemiei de coronavirus.

Alex Bodi a uitat-o pe Bianca Drăgușanu

Se pare că despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este serioasă, și nu ar mai exista nicio cale de împăcare. Omul de afaceri din Mediaș și Bianca și-au încheiat socotelile, după ani de zile, în care certurile și despărțirile erau prezente mai tot timpul. Conform unor surse, Alex ar fi dispus să se căsătorească cu Daria, existând zvonuri că aceasta locuiește la Londra și ar fi fost deja cerută în căsătorie. În tot acest timp, Bianca Drăgușanu se ocupă de afacerile sale, ba chiar în urmă cu ceva timp a scos un parfum pe piață care-i poartă numele, lansarea având loc în Dubau.

Blondina pare că este mai decisă ca oricând să renunțe la relația cu Alex Bodi, dorind să se ocupe mai mult de fiica sa Sofia, care a stat mai mult cu bunica în ultima perioadă.

Daria Radionova a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu

Cu toate că lumea era obișnuită ca Bianca să atace ori de câte ori avea ocazia, actuala iubită a lui Alex Bodi i-a transmis un mesaj dur blondinei. „Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?”, a scris Daria.

Mai mult, aceasta i-a propus să privească înapoi și să tragă o concluzie, care va fi una pătată. „Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău”, a scris Daria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: