Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi vrea să o facă geloasă pe Bianca Drăgușanu! S-a combiat cu sosia Marinelei Nițu

Alex Bodi vrea să o facă geloasă pe Bianca Drăgușanu! S-a combiat cu sosia Marinelei Nițu

Alex Bodi s-a combiat cu sosia Marinelei Nițu

Alex Bodi vrea să o facă geloasă pe Bianca Drăgușanu. Fosta prezentatoare este hotărâtă să încheie relația cu milionarul agresiv, iar acesta, ca răzbunare, s-a aruncat în brațele amantei de la Londra, care seamănă leit cu Marinela Nițu.

Iubita de la Londra a lui Alex Bodi seamănă cu Marinela Nițu

Potrivit cancan.ro, Alex Bodi s-a afișat rapid cu iubita de la Londra, imediat după ce Bianca a plecat în Dubai. Afaceristul își dorește să o facă geloasă pe blondină cu sosia Marinelei Nițu de la Londra.

Imaginile obținute de paparazzi arată că domnișoara în brațele careia s-a aruncat Alex Bodi seamănă leit cu fosta soție a lui Miron Cozma. Asemănarea dintre cele două ar fi faptul că, la fel ca în cazul Marinelei Nițu, iubita de la Londra a lui Alex Bodi ar avea o serie de operații estetice mai puțin reușite.

Potrivit sursei citate, Bianca Drăgușanu ar fi încasat bătaia cruntă după ce i-ar fi dezvăluit lui Alex Bodi că a aflat despre aventura lui din Londra. Acum, după ce relația dintre ei s-a încheiat oficial, afaceristul încearcă să o facă geloasă pe blondină afișându-se cu ”sosia” Marinelei Nițu.

”Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Bianca și-a ridicat certificatul de la IML

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a fost văzută în fața Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”. Cu toate că a trecut mai bine de o lună de la momentul violent care, pur și simplu, a zguduit showbiz-ul, Bianca Drăgușanu abia acum și-a ridicat certificatul medico-legal care atestă bătaia încasată de la Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu ar fi întâmpinat unele ”bariere” în drumul ei spre Institutul de Medicină Legală. Surse din anturajul vedetei au declarat pentru cancan.ro că  fosta prezentatoare și-ar fi dorit să intre în posesia certificatului mult mai devreme, dar că ar fi fost ”împiedicată” de musculosul afacerist. Aceleași surse au dezvăluit că Alex Bodi ar fi găsit o formă de a o șantaja, iar, din acest motiv, vedeta a ajuns în posesia documentului abia după o lună de la evenimentul violent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: