Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Actuala iubită a a lui Alex Bodi i-a transmis un mesaj surprinzător Biancăi

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Actuala iubită a a lui Alex Bodi i-a transmis un mesaj surprinzător Biancăi

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să pună punct relației cu năbădăi pe care au avut vreme de câțiva ani. Cu toate cei doi se obișnuiau cu despărțiri și împăcări, se pare că de această dată este definitv. Mai mult, deja în viața omului de afaceri a apărut Daria Radionova, noua feme din viața acestuia.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Actuala iubită a a lui Alex Bodi i-a transmis un mesaj surprinzător Biancăi

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva zile, Alex Bodi deja și-a găsit alinarea în brațele frumoasei moldovence Daria Radionova. În urmă cu ceva timp se vehicula în presă că Alex ar fi înșelat-o pe Bianca cu Daria, dar acest lucru nu a fost recunoscut de niciunul dintre ei. De-a lungul timpului, între cele două au existat replici dure, în mediul online, iar dacă Bianca Drăgușanu era cea care iniția prima scandalul, de această dată, Daria a avut și ea ceva de spus.

Șatena a postat un comentariu dur la adresa fostei soții a lui Alex Bodi, pe pagina sa de Instagram. Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Actuala iubită a a lui Alex Bodi i-a transmis un mesaj surprinzător Biancăi.

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!”, a scris Daria.

Mesajul acid al Dariei pentru Bianca Drăgușanu

Mai mult, aceasta nu s-a oprit aici și i-a scris tot ce avea de spus blondinei. Daria a vorbit despre trecutul Biancăi și a menționat că între ele nu există termen de comparație. „Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău.”, a scris Daria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: