Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi s-a afișat public cu amanta! Are o relație cu ea din februarie

Alex Bodi s-a afișat public cu amanta! Are o relație cu ea din februarie

Alex Bodi s-a afișat public cu amanta

Alex Bodi s-a afișat public cu amanta. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ducea o relație în secret încă din februarie, dar a negat mereu.

Alex Bodi s-a afișat public cu amanta

După ce au anunțat că s-au despărțit, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au început un concurs, care trece mai repede peste suferință. Bianca Drăgușanu a plecat din țară pentru a se relaxa câteva zile după despărțirea de Alex Bodi, fostul iubit al divei nu s-a lăsat mai prejos și atacat cu toate armele. Pentru prima dată, Alex Bodi s-a afișat public cu amanta sa.

Potrivit spynew.ro, pentru a scăpa de stresul generat de marea despărțire, blondina a hotărât să plece câteva zile în Dubai să se relaxeze. Din imaginile postate de Bianca pe rețelele de socializare, se observă că începe să se distreaze și să „uite” de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani.

După escapada Biancăi, Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos și a dorit să demonstreze tuturor că nu doar fosta iubită a trecut peste despărțire, ci și el. Astfel, milionarul s-a afișat public cu amanta sa, Daria. Fostul partener al Biancăi și-a dus actuala iubită la restaurantul preferat al divei noastre, acolo unde își petrecea serile alături de Bodi și prieteni. Ba mai mult, bărbatul a adus-o pe amanta lui de la Londra în cercul prietenilor Biancăi.

Afaceristul avea o relație cu Daria din februarie, dar mereu a negat

Relația cu Daria nu este tocmai nouă, cei doi fiind împreună încă din luna februarie, perioadă în care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu păreau să se iubească mai mult ca niciodată.

Potrivit sursei citate, Alex Bodi ar fi încercat să joace la două capete. Pe Daria, amanta lui din Londra, a convins-o că în cel mai scurt timp vor fi împreună oficial, precizându-i că relația cu Bianca este doar de ochii lumii, vedeta avându-l la mână cu ceva.

Acesta a reușit să ducă cele două relații până la un punct. Bianca a aflat de vacanțele lor luxoase din Germania și Monaco, dar l-a iertat chiar dacă avea dovezi. Aceasta nu a ascultat nici măcar de prietenii ei și, oribită de dragoste l-a crezut pe partenerul său milionar.

Acum, după ce Bianca și Bodi au pus din nou punct relației, fostul iubit al divei și-a făcut amanta cunoscută printre apropiații lor și nu s-a mai ascuns, sperând, probabil, ca vestea să ajungă și până la Bianca, în Dubai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: