Redactia.ro
Home » Monden » Cine a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să fugă de Alex Bodi. Noi detalii despre scandal ies la iveală

Cine a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să fugă de Alex Bodi. Noi detalii despre scandal ies la iveală

Cine a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să fugă

Toată lumea se întreabă cine a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să fugă de Alex Bodi după ce aceasta a fost ”torturată” timp ce cinci ore în apartamentul ei. Despărțirea dintre cei doi scoate la iveală detalii ascunse despre ziua ororilor în familia vedetei. 

Cine a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să fugă de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost supusă unui tratament inuman chiar în apartamentul ei. Potrivit cancan.ro, timp de aproximativ cinci ore, vedeta ar fi fost bătută de musculosul afacerist și totul ar fi pornit după ce blondina i-a reproșat lui Alex Bodi că are o relație cu altă femeie.

Alex Bodi a încercat să țină secret întreg evenimentul. Afaceristul și-a bătut iubita în apartamentul ei, iar conform sursei citate, în acel apartament urma să vină mama blondinei și pentru a nu o vedea într-o stare deplorabilă pe Bianca, Alex Bodi a luat-o pe frumoasa vedetă la el acasă.

Sursele cancan.ro au dezvăluit că Bianca a avut parte de același tratament violent și în casa lui Alex Bodi. După ce și-ar fi revenit, fosta prezentatoare de la Kanal D ar fi fost supusă unei noi agresiuni, care s-ar fi petrecut chiar sub ochii menajerei. Femeia angajată de Alex Bodi ar fi asistat stupefiată la bătaia încasată de Bianca Drăgușanu de la iubitul ei.

Bianca Drăgușanu ar fi reușit să plece din vila iubitului ei într-un mod ce pare desprins din filmele de acțiune. Fosta prezentatoare TV ar profitat de faptul că soțul menajerei și-a făcut apariția la vila lui Alex Bodi, pentru a-și lua consoarta de la muncă. Bianca n-ar fi stat pe gânduri, s-ar fi urcat în ea și l-ar fi rugat pe soțul menajerei să o ducă departe de acel loc.

Vedeta a intrat în posesia certificatului medico-legal

În urmă cu doar câteva zile Bianca Drăgușanu se afla în fața Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”. Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la momentul violen, Bianca Drăgușanu abia acum și-a ridicat certificatul medico-legal care atestă bătaia încasată de la Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a intrat în clădire rapid, fiind îmbrăcată complet în negru, cu masca pe față și cu ochii acoperiți de ochelari de soare. După câteva minute, blondina a părăsit Institutul de Medicină Legală la fel de grăbită, doar că ținea în mână un dosar de culoare roșie.

Potrivit surselor noastre, specialiștii de la „Mina Minovici” au consemnat în actul medical că, la momentul la care s-a prezentat la Institut, în urmă cu aproximativ o lună, fosta prezentatoare prezenta o mulțime de hematoame și echimoze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: