Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai. Misterul deplasării vedetei

Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai. Misterul deplasării vedetei

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu este mai hotărâtă ca niciodată să treacă peste despărțirea de Alex Bodi. Frumoasa blondină a decis să își pună ordine în gânduri și să plece din țară. 

 

Misterul deplasării vedetei

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dinter cele ami controversate cupluri din showbiz. Vestea despărțirii dintre cei doi era așteptată, însă, de fanii acestora. Nu de puține ori aceștia s-au certat și împăcat ulterior, la scurt timp după despărțire. Cei doi țin pagina ziarelor din România cu povestea lor tumultuoasă de dragoste. Cei doi și-au spus adio de curând și , spune Bianca, despărțirea este definitivă de data aceasta.

Bodi a plecat din țară cu afaceri și la fel a făcut și Bianca. Blondina i-a călcat pe urme și s-a dus în Dubai pentru a fi aproape de cineva. Vedeta le-a povestit fanilor pe pagian personală de Instagram care este motivul deplasării și cine o așteaptă în Dubai. Bianca ar fi plecat să se vadă cu o bună prietenă pentru a-i fi alăturila lansarea noului parfum. Prietena acesteia este nimeni alta decât Ramona Gabor, cunoscută, de altfel, pentru aparițiile controversate din presă. Bianca, ca o prietenă ce este, a mers să o susțină.

Bianca și Ramona au preferat să fie foarte discrete. Deși amândouă au postat pe  rețelele de socializare locul în care se află și ce activități au, cele două au ales să nu își dea tag una celeilalte.

”Sunt într-un loc foarte frumos. M-am întâlnit cu o prietenă dragă de-a mea, pentru care am venit special aici! În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum! Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani și am stat puțin de vorbă și ne-am gândit că întâlnirea noastră ar fi una foarte constructivă și am dat o fugă până la ea să o văd, pentru că da, vreau să o ajut în lansarea parfumului ei!”, a mărturisit Bianca pe InstaStory.

Ramona Gabor a ajuns să aibă o viață de lux în Dubai, acolo unde s-a apucat și de afaceri.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: