Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, întreținut de Ema Uta? Ea ar fi făcut rate ca să poată plăti vacanța din Maldive

Alex Bodi, întreținut de Ema Uta? Ea ar fi făcut rate ca să poată plăti vacanța din Maldive

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi, întreținut de Ema Uta

Alex Bodi, întreținut de Ema Uta? Fostul soț al Biancăi Drăgușanu pare să aibă o relație cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor din România. Cei doi au mers împreună într-o vacanță din Maldive, unde au avut parte de câteva zile de neuitat. Cu toate astea, se pare că Ema ar fi făcut rate ca să poată plăti întreg pachetul.

Alex Bodi, întreținut de Ema Uta? Ea ar fi făcut rate ca să poată plăti vacanța din Maldive

După ce s-a despărțit, din nou, de Daria Radionova, Alex Bodi pare să aibă o relație cu Ema Uta. Cei doi au petrecut momente de neuitat în Maldive. Vacanța nu a fost deloc ieftină, ci a costat 30.000 de euro și se pare că a fost plătită de make-up artistul vedetelor. Potrivit unor surse, Ema Uta ar fi mers la una dintre agențiile de turism cu care colaborează și a aflat prețul vacanței. Așadar, Ema ar fi decis să facă un credit la reprezentanții agenției, solicitând ca suma totală să poată fi plătită în trei rate, a câte 10.000 de euro. Cererea i-a fost aprobată, așa că make-up artistul a mers în vacanță cu Alex Bodi.

La scurt timp după ce Alex și noua sa cucerire au plecat în Maldive, Dan Capatos, unul dintre prietenii afaceristului a făcut dezvăluiri surprinzătoare.Prezentatorul tv a spus că Ema ar fi îndrăgostită până peste cap de Bodi. ”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars.

Alex Bodi si Ema Uta Sursa foto CANCAN

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, o căsnicie scurtă și turbulentă

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri. Blondina s-a cununat civil cu afaceristul, la începutul lunii august 2019. Aceasta era cea de-a doua căsătorie a Biancăi. În același an, cei doi au depus actele de divorț. „Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok”, mărturisea afaceristul la trei luni de la cununie.

De asemenea, afaceristul a fost acuzat de blondină că a agresat-o fizic de nenumărate ori. În vârstă de 38 de ani, afaceristul a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai motivul pentru care a bătut-o pe Bianca. „În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a spus Alex Bodi,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: