Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și-a asumat relația cu Ema Uta. Ce a postat afaceristul pe Instagram

Alex Bodi și-a asumat relația cu Ema Uta. Ce a postat afaceristul pe Instagram

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi și-a asumat relația cu Ema Uta.

Alex Bodi și-a asumat relația cu Ema Uta. După despărțirea de Daria Radionova, afaceristul a plecat în vacanță alături de celebra Ema Uta. Cei doi nu au recunoscut că ar fi ceva între ei, dar au fost văzuți de multe ori împreună la petreceri. Recent, Alex și Ema au decis să își asume relația.

Alex Bodi și-a asumat relația cu Ema Uta. Ce a postat afaceristul pe Instagram

Se pare că Ema Uta l-a cucerit total pe Alex Bodi. Dacă în urmă cu câteva luni se afișa, din nou, cu Daria Radionova, cei doi s-au despărțit recent. Mai mult, afaceristului i s-a pus pata pe Ema Uta, make-ul vedetelor din România. Cei doi au mers împreună în vacanțe, dar fără a se afișa împreună.

Ei bine, în urmă cu puțin timp, cei doi au decis să-și asume relația. Ema și Alex se află acum în vacanță și, pentru prima oară, s-au etichetat în postări pe Instagram. Cei doi au petrecută o seară romantică pe plajă.

Alex Bodi a recunoscut relatia cu Ema Uta

Daria Radionova, reacție acidă la adresa lui Alex Bodi

Alex Bodi are o viață amoroasă zbuciumată, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Afaceristul face ce face și nu duce lipsă de femei în jurul lui. Deși i-a fost aproape în cele mai dificile momente, se pare că Daria a rămas în trecutul afaceristului, iar locul i-a fost luat de Ema Uta.

După ce a fost surprins în nenumărate rânduri alături de Ema, reacția Dariei nu a întârziar să apară. “Din păcate, am făcut alegeri greșite în trecut, deoarece credeam că oamenii se schimbă… și am dat de multe ori a doua șansă când nu ar fi trebuit să fac asta, dar e bine că trăim și învățăm. Nu împărtășesc multe despre viața mea privată, dar, dacă aș face-o, atunci ați înțelege totul. Nu voi tolera niciodată lipsa de respect și de loialitate.

Sunt o persoană cu o inimă bună, grijulie, loială, deoarece așa m-a crescut mama, iar eu aștept același lucru în schimb de la partenerul meu. Dacă nu înțelege, pleacă și mergi mai departe”, a transmis Daria Radionova pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Relația lui Alex cu Daria a durat doar două luni, deși atât ea, cât și fostul soț al Biancăi Drăgușanu erau încrezători în relația lor de dragoste. Acum, rusoaica nu mai vrea să audă de fostul ei partener, nu își mai dorește să fie asociată cu afaceristul și exclude o nouă împacare cu acesta. De asemenea, Daria a mărturisit că Alex Bodi va fi mereu infidel într-o relație. „Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă”, a precizat Daria Radionova, pentru Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: