Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi își cere scuze? Carmen de la Sălciua a primit un buchet de tradafiri albi și un bilet misterios

Alex Bodi își cere scuze? Carmen de la Sălciua a primit un buchet de tradafiri albi și un bilet misterios

Carmen de la Sălciua a primit un buchet

Carmen de la Sălciua a primit un buchet imens de trandafiri albi care era însoțit de un bilețel cu mesajul „Iartă-mă!”. Impresionată de gest, artista a făcut câteva fotografii și filmulețe pe care le-a încărcat pe contul ei de Instagram. 

Cine își cere scuze de la Carmen de la Sălciua

Artista Carmen de la Sălciua a primit un buchet de trandafiri misterios care avea însoțit un bilețel care scrie ”Iartă-mă”. Cântăreața a postat imediat imaginile pe contul ei de Instagram, nu se știe dacă doar pentru a se lăuda cu ceea ce a primit sau pentru a trimite o săgeată către noua ei rivală, Bianca Drăgușanu.

Potrivit cancan.ro, probabil că cel care a făcut acest gest să fie nimeni altul decât Alex Bodi. Acesta este un gest care-l caracterizează pentru că nu puține au fost domnișoarele care au intrat în conflict cu Bianca și apoi au primit buchete de flori de la Bodi.

Motivul pentru care Alex Bodi ar fi simțit să-i trimită un buchet de flori ca scuză, este faptul că recent, Carmen de la Sălciua a avut un conflict cu Bianca Drăgușanu. Scandalul dintre cele două a început în urmă cu două săptămâni. La momentul respectiv, cântăreața s-a fotografiat alături de Alexandra Bodi, regina Tiktok-ului, iar de atunci Bianca a început o avalanșă de reproșuri la adresa acesteiea, evident, pe Instastory.

Aleb Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

De asemenea, fotografiile artistei vin după ce în presă au apărut informații cum că Biana Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Cearta din ultima perioadă a dus la un nou scandal între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Aceasta ceartă a provocat din nou o separare între cei doi.

”Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi a sărbătorit despărțirea de Bianca Drăgușan într-un local de lux,  unde s-a filmat în timp ce fuma narghilea. Afaceritul a prezentat constant un zâmbet pe față, semn că nu suferă după relația cu vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: