Redactia.ro
Home » TV » Alex Bodi rămâne încă o lună în arest la domiciliu. De ce i-au respins magistrații contestația

Alex Bodi rămâne încă o lună în arest la domiciliu. De ce i-au respins magistrații contestația

GALERIE FOTO (2)

Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu. Magistrații au decis să prelungească măsurile preventive în cazul controversatului afacerist, care este implicat într-un amplu dosar de trafic de persoane și proxenetism. 

 

Alex Bodi rămâne încă o lună în arest la domiciliu

În urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Tribunalul Dolj au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și au decis prelungirea cu 30 de zile a măsurii preventive impusă lui Alex Bodi și altor doi inculpați din controversatul dosar de trafic de persoane și proxenetism.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova în baza art. 222 şi urm. CPP: Prelungeşte durata măsurii arestării la domiciliu a inculpaţilor Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, dispusă prin încheierea nr.233/18.12.2020 a Curţii de Apel Craiova, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 16.02.2021 şi până la data de 17.03.2021, inclusiv.

Respinge cererile de modificare a conţinutului măsurii arestului la domiciliu formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Narcis Dumitru şi Lăcătuş Marius Adrian. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. În baza art.275 al.3 CPP: Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu”, se arată în decizia judecătorilor.

De ce i-au respins magistrații contestația

Magistrații au respins contestația făcută de fostul soț al Biancăi Drăgușanu prin care cerea înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. Instanța a decis că este nefondată contestația afaceristului din Mediaș. Astfel, fostul soț al Biancăi drăgușanu râmâne pentru încă 30 de zile în arest la domiciliu și va fi nevoit să achite și suma de 150 de lei drept cheltuieli judiciare.

”În baza art. 204 C.pr.pen., respinge contestaţia declarată de inculpatul BODI ALEXANDRU NICOLAE împotriva încheierii nr. 39 din 9 februarie 2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, pronunţată în dosarul nr. 8851/63/2015/a64, ca nefondată.

În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen, obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare statului. Definitivă. Pronunţată în Cameră de Consiliu, azi, 17 februarie 2021”, se specifică în decizia instanței.

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Afaceristul a stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au decis să îi prelungească arestul cu încă 29 de zile.

Omul de afaceri din Mediaș a fost ridicat de mascați pe data de 11 noiembrie, din propria locuință, în timp ce oamneii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din românia și din Capitală. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns atunci pe mâinile polițiștilor, după ce a implicat într-un dosar de proxenetism.

Alex Bodi

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: