Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, surprins alături de fiica iubitei sale. Cum se comportă bărbatul cu Sofia

Alex Bodi, surprins alături de fiica iubitei sale. Cum se comportă bărbatul cu Sofia

GALERIE FOTO (3) Alex Bodi, surprins alături de fiica iubitei sale

Se pare că iubirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este mare, având în vedere că cei doi s-au împăcat după fiecare scandal. Acum, cei doi formează o familie fericită. Recent, omul de afaceri a fost surprins alături de fiica sa vitregă, Sofia.

Alex Bodi, surprins alături de fiica iubitei sale. Cum se comportă bărbatul cu Sofia

Deja lumea s-a obișnuit cu relația complicată dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cu toate că se bat, se ceartă, cei doi se împacă într-un final. Ei bine, de-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat care este relațiea dintre Alex Bodi și fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia. Vedeta a postat mai multe story-uri pe contul ei de Instagram în care le arată urmăritorilor săi care este relația iubitului său cu fiica sa.

În imagine, Sofia mănâncă fructe dintr-un castron, iar afaceristul se juca cu ea. Cei doi savurau împreună fructele împreună, iar mai apoi Alex o ia în brațe pe Sofia și se amuză de situație. Astfel, se poate observa cum cei doi au relație frumoasă.

Bianca Drăgușanu, despre închiderea grădinițelor

Vedeta a luat foc și a răbufnit pe rețelele de socializare. Într-un story, aceasta a vorbit despre situația, creată de coronavirus. Conform acesteia, virusul COVID-19 nu există.„La mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Într-o filmare, Bianca a povestit că s-a enervat după ce a făcut câteva poze cu produsele publicate de iubitul său și pe care le folosește ca să slăbească. “M-am antrenat destul de bine astăzi, iar când a fost nevoie să mă pozez cu produsele pentru slăbit și pentru energie pe care le folosesc, am cerut ajutorul iubitului meu. Care ce să crezi și ce să vezi?! A vrut să mă ajute, dar mi-a făcut niște poze, dar pozele sunt îngrozitor de urâte”, a spus revoltata Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: