Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bogdan de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, detalii cutremurătoare despre pierderea tragică a mamei lui: „Voiam măcar să îi spună ceva…”

Alex Bogdan de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, detalii cutremurătoare despre pierderea tragică a mamei lui: „Voiam măcar să îi spună ceva…”

Alex Bogdan a oferit detalii dureroase în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzată de PRO TV, despre momentul în care a aflat că mama sa a murit. Iată prin ce dramă a trecut acesta!

Alex Bogdan, despre pierderea tragică a mamei lui

Alex Bogdan a povestit în timpul îndrăgite emisiuni că în timp ce mama lui se afla în spital, el trabuia să fie la datorie, pe platourile de filmare, iar asta l-a cutremurat:

„Mama mea s-a chinuit 9 ani. Eu filmam la Iura Luncaș, am avut spectacol în București. La ora șapte și 10 minute, mama murea în spital. Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital. Am încercat prin toate relațiile de prin Onești, măcar să intre tata. 

Ne așteptam să se întâmple, dar nu credeam că totul se va întâmpla atât de repede. Voiam măcar să îi spună ceva din partea noastră, că o iubim sau orice, măcar să fie cu ea acolo.

Înainte să decoleze avionul, m-a sunat fratele meu să-mi spună că mama a murit. Am ajuns în Iași pe la ora 9Ș30- 10:00. La ora șapte dimineața aveam de filmat ultima scenă din film, care era romantică, cu iubire, până seara la ora nouă. Seara am ajuns acasă, am stat cu tata, am luat-o pe mama de la morgă, am depus-o la capelă și m-am întors în Iași, unde am mai avut două nopți de filmare, comedie romantică”, a povestit îndurerat Alex Bogdan, chiar înainte de a se auto-elimina din marea competiție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Alex Bogdan s-a auto-eliminat din marea competiție

Actorul Alex Bogdan a luat decizia de a se auto-elimina din marea competiție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și fobii. Și mult mai puțin legată despre într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc. E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic. Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți. Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat”, le-a spus actorul colegilor săi, în cadrul emisiunii.

 

Sursă foto: Captură ecran Pro TV

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: