Redactia.ro
Home » Monden » Alex de la Orăștie, jefuit de femeia de serviciu. Unde a lăsat banii

Alex de la Orăștie, jefuit de femeia de serviciu. Unde a lăsat banii

Alex de la Orăștie, jefuit de femeia de serviciu.

Alex de la Orăștie, jefuit de femeia de serviciu. Interpretul de muzică pentru petrecere a rămas fără banii pe care îi datora unei prietena, iar artistul dă vina pe femeia de serviciu. Alex de la Orăștie susține că a pus banii sub preș, dar aceștia au fost furați.

Alex de la Orăștie, jefuit de femeia de serviciu. Unde a lăsat banii

Alex de la Orăștie, jefuit de femeia de serviciu. Artistul a fost prădat, susține el, de femeia de serviciu. Conform acestuia, a lăsat o sumă considerabilă sub preșul din fața apartamentului său din Cluj, iar la scurt timp a rămas fără ea. Alex de la Orăștie trebuia să-i înapoieze unei prietene o sumă de bani, pentru un bilet de avion, dar aceasta nu i-a mai primit.

Prietena îi cumpărase lui Alex un bilet de avion acestuia și câteva vitamine de la farmacie, iar el trebuia să-i înapoieze banii.  Astfel, interpretul de muzică pentru petrecere i-a lăsat sub preșul din fața casei sale pentru ca aceasta să nu mai intre în casă și și să lase punga cu suplimente agățată de clanța ușii. „Am sunat-o pe prietena mea și am rugat-o să-mi cumpere un complex de vitamine. Am primit vineri dimineața plăsuța cu medicamentele. Eu i-am lăsat bani sub preș pentru un bilet de avion. Trebuia să-i înapoiez. Am pierdut săptămâna trecută un avion și mi-a trimis printr-o aplicație, pentru că eu aveam doar cash la mine și nu aveam pe aplicație. Poate nu-i normal să lași banii sub preș, dar nu-i normal să furi banii de sub preș”, a spus Alex de la Orăștie la Antena Stars.

Imediat, artistul s-a gândit că femeia de serviciu ar fi cea care i-ar fi luat banii de sub preș. Alex i-a contactat pe reprezentanții firmei de curățeni și le-a explicat situația. Aceștia au negat această posibilitate, mărturisind că angajata lor ar fi fost înlocuită în acea zi de o altă persoană. „Banii de sub preș i-a luat cine face curățenie. Eu locuiesc într-un complex rezidențial din Cluj, care este foarte ok. Suntem doar vecini tineri pe scară, oameni serioși, care ne-ajutăm între noi. (…)

Am luat legătura cu cei de la firma de curățenie. Doamna m-a chemat la un test poligraf, pentru că zicea că nu era femeia de serviciu care vine de obicei în blocul nostru. A zis că în acea zi a venit o altă doamnă”, a mai spus artistul.

Alex de la Orăștie s-a luptat cu depresia

Deși se spune că succesul aduce fericire în viața oamenilor, la Alex de la Orăștie a fost invers. Artistul a trecut prin moment dificile din cauza succesului. În urmă cu 12 ani, Alex s-a confruntat cu depresia.

Nu înțelege nici acum cum a reușit să se întâmple așa ceva, dar este posibil să nu fi știut cum să gestioneze tot succesul de care a avut parte. ”Acum 12 ani, chiar în Vinerea Mare împlinesc 12 ani de când m-am lansat. Atunci am suferit o depresie, pentru că nu mă așteptam să am așa un impact cu publicul.

După prima piesă scoasă, după trei zile, ieșeam pe stradă, mă cunoștea lumea și nu am știut cum să gestionez acest succes. Am fost la specialiști și mi-au spus că nu înțeleg cum am căzut în depresie, când eu trebuia să mă bucur. Eu mi-am dorit doar să cânt, nu mi-am făcut și alte planuri, să mă gândesc la o familie, la căsătorie, la copii. Și nici în ziua de azi nu-mi dau seama de ce am căzut atunci”, a spus Alex de la Orăștie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: