Redactia.ro
Home » Monden » O celebră cântăreață a fost în stare de șoc! Artistei i-a fost jefuită casa în timp ce era plecată

O celebră cântăreață a fost în stare de șoc! Artistei i-a fost jefuită casa în timp ce era plecată

O celebră cântăreață a fost în stare de șoc! Artisei i-a fost jefuită casa în timp ce era plecată

O celebră cântăreață a fost în stare de șoc! Aceasta a fost jefuită în miez de noapte, în timp ce se afla la un eveniment privat. 

O celebră cântăreață a fost în stare de șoc

Mirela Petrean este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din zona Banatului. Datorită calităților vocale excepționale aceasta a fost numită ”Privighetoarea din Banat”, fiind mereu prezentă la toate evenimentele.

De curând, cântăreața a povestit un episod dramatic din viața ei la emisiunea ”Acces Direct”. Tragicul eveniment i-a marcat întreaga viață, fiind în stare de șoc atunci când a aflat că i-a fost jefuită casa în miez de noapte. În acest timp, artista se afla la un eveniment, unde trebuia să cânte.

Când a venit acasă de la nunta la care a fost invitată să cânte, ”Privighetoarea din Banat” a descoperit că a fost jefuită de bunurile din seiful familiei. Se întorsese acasă pentru a dormi câteva ore, înainte de un alt eveniment, însă atunci când a intrat în casă a rămas șocată. Aceasta a simțit miros de ars și s-a îndreptat direct la seif, potrivit spynews.ro.

”Eram plecati la cântat, la o nuntă. Și dimineața când am ajuns acasă, am găsit seiful spart. Eram singură. Șocul cel mai mare de asta a fost. Doar când am urcat la etaj am văzut seiful. Am simțit eu un miros de ars. Pentru că au tăiat cu flexul cifrul”, a declarat „Privighetoarea din Banat” pentru „Acces Direct”.

În momentul când și-a dat seama că seiful a fost spart, Mirelei Petrean a suferit un atac de panică, deoarece nici măcar nu putea debloca telefonul. Deși a trecut o perioadă de timp de când hoții au plecat fără prea mulți bani, polițiștii nu au aflat încă cine a fost făptașul și cum a reușit să intre în casă fără să forțeze ușa din față.

”Nu știu dacă era cineva dacă știa. Încă nu s-a aflat nimic. Eu imediat am sunat la 112. S-a umplut casa de Poliție. S-au luat amprente de peste tot. În momentul în care am aflat că s-a spart seiful, am făcut un atac de panică. Nu mai puteam să îmi deblochez telefonul. Aveam impresia că e cineva în casă. Culmea este că expertiza spune că nu a fost forțat butucul, e ca și când ar fi avut cheie. Și la poartă, și la ușă. Nu realizăm cum s-a întâmplat. Ca și când a avut dublură de chei”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

Cântăreața crede că a fost urmărită

Mirela Petrean a declarat atunci că este convinsă că a fost urmărită, din moment ce hoţii au acţionat când era plecată de acasă. Casa nu era prevăzută cu sistem de supraveghere video. În prezent, poliţiştii continuă cercetările.

”Sunt chiar la Poliţie. Acum ne iau amprentele. Poliţia a venit chiar dimineaţa când eu am venit de la cântat. Au venit şi din Timişoara, şi din Lugoj, s-au luat amprente, s-au făcut fotografii şi acum se fac cercetări. Ştiau (n. red. – hoţii) că sunt plecată, normal. Probabil am fost urmărită, filată, asta e”, a declarat solista.

Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului pentru cercetări reiese că dintr-un seif aflat într-una din camere au fost sustrase mai multe bijuterii, dar şi o sumă de bani importantă.

”Poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi că în noaptea de 25/26 iulie persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului, iar din interior au sustras o sumă de bani şi mai multe bijuterii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat”, este declaraţia Mirelei Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: