Redactia.ro
Home » Știri » Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, drama cumplită. Apelul disperat al celebrei artiste de la Cireșica

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, drama cumplită. Apelul disperat al celebrei artiste de la Cireșica

În vârstă de 52 de ani, Cristiana Dorin Costache, cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, cea pentru care fostul șef de stat frecventa celebra terasă Cireșica, trece prin momente cumplite. Artista are nevoie urgentă de bani pentru o operație de care depinde viața ei.

Cântăreața favorită a lui Traian Băsescu trăiește clipe de groază. Artista Cristiana Dorin Costache trăiește un chin, de mai bine de zece ani. Totul răul i se trage de la durerile cumplite de coloană, pe care abia le mai ameliorează cu ajutorul unui tratament cu pastile.

”Sunt un om activ, nu pot sta în pat, am o casă de întreținut, trebuie să gătesc, să fac curățenie, în plus, dacă sunt activă, mai uit de boală. Mă chinuiesc durerile astea de spate, e foarte greu, mai iau câte o pastilă de bază de morfină, doar așa pot sta în picioare”, a povestit cântăreața favorită a lui Traian Băsescu pentru Playtech .

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, drama cumplită

Cântăreața pentru care Traian Băsescu frecventa celebra Terasa Cireșica din Olimp, pe timp de vară, a luat decizia de a se opera, având în suflet speranța că astfel va putea scăpa de chinul pe care îl trăiește zi de zi. Însă se vede nevoită să ceară ajutor pentru că suma pentru intervenție este mult prea mare.

Numai că intervenția chirurgicală costă foarte mult pentru posibilitățile ei financiare: ”Am o tumoră pe coloană, e o operație grea, nu se poate face în România, ci în Turcia sau în Germania, e cu risc foarte mare, pot rămâne paralizată de la brâu în jos, în caz că medicul greșește ceva. Totul costă 9.000 de euro, ne chinuim să îi strângem”, a mărturisit artista preferată a lui Traian Băsescu.

Ca să poată strânge bani de operație, soțul cântăreței, Sorin, a fost nevoit să se reprofileze.

”Soțul meu e inginer de sunet și adesea mă însoțea la spectacole. Acum, e nevoit să se reprofileze, ca să putem supraviețui și să putem strânge banii pentru operație. El lucrează vaze superbe, în culori vesele. Pot fi un cadou elegant, pentru cei dragi. Sorin e totul pentru mine, mă adoră, ar face orice ca mie să-mi fie bine. Am mai avut un soț, cipriot, un om de afaceri bogat, care deținea magazine de bijuterii, însă actualul soț este pâinea lui Dumnezeu!”, a mai declarat artista.

Artista regretă că nu a acceptat ajutorul lui Traian Băsescu

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu a mărturisit că fostul președinte al României știa de problemele grave de sănătate de care suferea. Mai mult, Băsescu s-ar fi oferit să o ajute în acest sens, însă ea l-a refuzat.

”Traian Băsescu știa de problemele mele, el tocmai se operase de hernie de disc. M-a sfătuit să renunț la infiltrațiile pe care le făceam ca să pot sta în picioare, la concerte. S-a oferit să-mi plătească operația la un spital din Viena, dar m-am cam temut. Nu eram pregătită pentru operație. Poate, dacă o făceam atunci, acum nu mai suportam aceste dureri. Oricum, o să-i rămân mereu recunoscătoare pentru faptul că, la greu, mi-a întins o mână de ajutor, gest pe care nu l-au făcut nici măcar unele rude pe care cândva le-am ajutat cu bani ”, a explicat cântăreața preferată a lui Traian Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: