Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Anca Țurcașiu după divorț? Cântăreața de 50 de ani are o siluetă perfectă

Cum arată Anca Țurcașiu după divorț? Cântăreața de 50 de ani are o siluetă perfectă

GALERIE FOTO (2)

Anca Țurcașiu pare că s-a resemnat după divorțul de medicul Cristian Georgescu. Cântăreața arată tot mai bine, în pofida celor 50 de ani pe care îi are și se bucură de o vacanță în Republica Dominicană.

Cum arată Anca Țurcașiu după divorț

2020 a fost un an al divorțului pentru multe vedete, iar printre acestea se numără și actrița și cântăreața, Anca Țurcașiu. Ea s-a despărțit după un mariaj de 22 de ani de medicul Cristian Georgescu. Cu toate acestea, Anca Țurcașiu este tot mai în formă, iar cei 50 de ani pe care îi are sunt doar un număr, deoarece arată impecabil, chiar cu 20 de ani mai tânără. Anca Țurcașiu și-a expus silueta prin câteva fotografii, pe rețelele de socializare, unde se poate vedea că se bucură de o vacanță în Republica Dominicană, informează Click.ro

Anca Țurcașiu s-a fotografiat la malul mării într-un costum negru de baie, la care și-a asortat o pălărie roșie, dar și într-o rochie vaporoasă care îi pune în evidență picioarele lungi. La ambele ținute a asortat și un zâmbet fermecător.

De ce a divorțat Anca Țurcașiu de Cristian Georgescu

Nu se cunoaște cu exactitate motivul divorțului. Jurnalistul Dan Silviu Boerescu spune că la mijloc ar fi vorba despre un conflict, ba chiar că Anca Țurcașiu ar fi pus piciorul în prag. Anca Țurcașiu a început să îi reproșeze medicului că nu își mai întreține familia, în condițiile în care ea nu mai avea oferte, iar el ar fi refuzat să se mai întoarcă la cabinetul stomatologic.

”El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a declarat jurnalistul Dan Silviu Boerescu la Teo Show de la Kanal D.

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, cronica unui divorț anunțat. În 2014 au fost la un pas de separare | Click mobile

Atunci când a făcut anunțul divorțului, Anca Țurcașiu nu a oferit detalii despre motivul rupturii unui mariaj de 22 de ani. Ba chiar a precizat că își dorește discreție.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, anul trecut.

Potrivit Playtech.ro, fostul soț al Ancăi Țurcașiu ar avea o nouă iubită și s-a mutat deja cu aceasta, chiar în casa în care ei au trăit două decenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: