Redactia.ro
Home » Monden » Alex Delea a rupt tăcerea chiar înainte de finala Survivor! Favoritul pentru titlul „All Stars” a dat tot din casă: ”Încă nu am plecat”

Alex Delea a rupt tăcerea chiar înainte de finala Survivor! Favoritul pentru titlul „All Stars” a dat tot din casă: ”Încă nu am plecat”

Alex Delea, cunoscutul câștigător al ediției din 2022 a Survivor România, revine în competiție cu speranțe mari și o determinare de fier în cadrul ediției Survivor All Stars. Într-un interviu exclusiv oferit în cadrul avanpremierei filmului „Buzz House”, Delea a împărtășit detalii despre experiența sa în competiția actuală și despre dificultățile întâmpinate pe parcurs.

După triumful său din 2022, Alex a intrat în competiția All Stars cu ambiția de a repeta performanța, dar parcursul său a fost marcat de dificultăți neașteptate.

Alex Delea, primele declarații înainte de finala Survivor

Accidentarea suferită la picior i-a limitat capacitatea de a participa activ, ceea ce l-a pus într-o situație delicată.  În ciuda accidentării și a condițiilor dure, Alex a reușit să piardă 7,8 kilograme, o pierdere semnificativă, dar totuși mai mică decât în primul său sezon.

„Am trăit în Medgidia până la vârsta de 12 ani, apoi am plecat în Spania, iar acum m-am întors în România, stând în București, în prezent. În Republica Dominicană, de data asta a fost mai dificil, dat fiind faptul că m-am accidentat. Am trecut prin momente mai dificile, dar așa a fost să fie, așa a fost sezonul. Nu sunt supărat, eu sunt bine!

Cu siguranță, data trecută m-am descurcat mai bine. Nu am avut timp să mă descurc mai bine, pentru că m-am accidentat prea repede. Eu sunt împăcat, sunt foarte bine, dar a fost un sezon diferit față de celălalt. A fost mai diferit pentru că am stat pe o insulă unde nu aveam cocos, nu prea aveam nimic… A fost o insulă de All Stars. Noi am crezut că o să fie mai bine, dar a fost mai rău.

Am slăbit, dar nu la fel de mult ca prima dată. Am slăbit undeva la 7,8 kilograme. Nu le-am pus la loc, pentru că mă îngraș foarte greu. Statul acolo, pentru că am stat acolo două săptămâni fără să fac nimic, a fost greu, dar acum, fiind acasă, încep să mă readaptez, să fac din nou sport și să mănânc cum trebuie.”,  a declarat Alex Delea, despre Survivor All Stars, pentru Playtech Știri.

Când va avea loc marea finală

Privind către finală, care va avea loc pe 30 mai în Republica Dominicană, Alex își exprimă emoțiile și speranța de a reveni pe insulă pentru ultima luptă.

„Am emoții, cu siguranță! Ne întoarcem pe data de 30, nu știu sigur data, dar finala va fi pe 30 mai! Toată lumea care a rămas este foarte bună, inclusiv eu, pentru că încă nu am plecat, se poate să fiu chiar eu câștigătorul! E greu să manifestez acum, dar o să fie o finală interesantă, cu siguranță.

Cu piciorul m-am recuperat imediat după ce am ieșit. Mi-au scos firele din genunchi și chiar acum o săptămână m-am simțit apt, dar deja este prea târziu.”, a mai declarat el.

Cu toate acestea, în această seară, înainte de marea finală, Alex se confruntă cu un duel crucial. Surse din cadrul echipei Viperele Vesele sugerează că acesta ar putea fi eliminat în urma duelului din seara aceasta, pe 25 aprilie 2024. Această posibilă eliminare vine ca un soc pentru fanii săi, care sperau să-l vadă pe Alex repetând succesul din trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: