Redactia.ro
Home » Monden » Alex Leonte a spus tot: „Nu mai exista dragoste”. Iată prima reacție a fostului iubit al artistei Theo Rose

Alex Leonte a spus tot: „Nu mai exista dragoste”. Iată prima reacție a fostului iubit al artistei Theo Rose

După cinci ani de relație, Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că la doar câteva săptămâni de la despărțire, artista a început o relație cu regizorul Anghel Damian. Atât Theo Rose, cât și fostul ei iubit, Alex, au vrut să țină totul secret. Dar cum adevărul a ieșit la iveală, a apărut și prima reacție a lui Alex Leonte!

Alex Leonte a spus tot: „Nu mai exista dragoste”. Iată prima reacție a fostului iubit al artistei Theo Rose

Fanii cuplului lor, vizibil șocați, i-au asaltat cu tot felul de întrebări. Astfel, Alex Leonte a vrut să facă lumină și a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil,

fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris el pe rețelele sociale.

De asemenea, fostul iubit al lui Theo Rose a ținut să sublinieze faptul că nu-și dorește să ofere alte declarații. Mai mult, dansatorul vrea ca lumea să-i respecte dorința.

Prima reacție a lui Alex Leonte, după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit: „Nu mai exista dragoste”

Alex Leonte este cel lângă care Theo Rose a fost fericită mai bine de 4 ani. Acesta este nepotul lui Nea Marin și este și el extrem de talentat. Tânărul este celebru în lumea dansului.

„Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin a întrebat de mine. Era frumușel, cu ochii albaștri.

Mi-au zis să stau cuminte, că a venit cu nevasta. El avea o relație de 6 ani, lumea deja îi spunea că e nevasta lui (…)

Am început să vorbim și i-am spus că până nu își rezolvă lucrurile, să nu îmi mai scrie. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun.”, povestea Theo Rose cum l-a cunoscut pe Alex Leonte în podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Theo Rose a confirmat zvonurile din presă

Theo Rose a confirmat în această dimineața speculațiile din presa mondenă, chiar pe pagina să personală de Instagram. Aceasta a povestit că ea și fostul iubit, Alex Leonte s-au despărțit de comun acord. Frumoasa cântăreață a povestit că-și dorea foarte mult ca ea să facă acest anunț, public, urmăritorilor săi în momentul în care se simțea pregătită, dar că nu poate minți, odată ce adevărul a ieșit la iveală !

Anghel Damian, noul iubit a lui Theo Rose

Anghel Damian, actor celebru, dar și regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: