Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian? Regizorul este noua cucerire a lui Theo Rose

Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian? Regizorul este noua cucerire a lui Theo Rose

Lia Bugnar și Anghel Damian au format o relație încă din anul 2020, moment în care barierele vârstei au fost încălcate pe platoul de filmare! Actrița este mai mare cu 22 de ani decât tânărul regizor. Iată toate detaliile despre fosta iubită a regizorului care i-a furat inima lui Theo Rose!

Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a fost contactată de presa mondenă pentru a i se cere o declarație față de secretul care tocmai a ieșit la suprafață! Aceasta nu a dorit să discute și a fost destul de pasivă:

Nu te cunosc personal, nu știu nimic despre tine, nu am băut niciodată o cafea. Deci de ce ți-aș vorbi despre viața mea personală? Nu înțeleg de ce mă suni, din moment ce nu ne cunoaștem personal. O zi bună!„, a fost reacția ex-partenerei lui Anghel Damian.

Lia a fost mereu într-o relație

Este adevărat! Cântăreața Theo Rose și regizorul serialului „Clanul” își împărtășesc iubirea. Cei doi s-au despărțit de partenerii de viață pentru a putea forma un cuplu. Lia Bugnar este cunoscută datorită scenariilor scrise și a veleităților sale în domeniul actoriei. Aceasta a reintrat în atenția publicului larg odată cu participarea la cea de-a treia ediție a emisiunii Asia Express. Lia a concurat alături de Maria Buză cu care are o relație de prietenie specială.

Se pare că actrița Lia Bugnar nu a stat niciodată singură, până acum! Chiar ea a povestit că de la vârsta de 19 ani, de când a avut prima relație, a continuat să aibă parte de afecțiune:

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată. Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, potrivit playtech.ro

Lia Bugnar, despre Anghel Damian la începutul relației

Actrița susținea că Anghel este mai deștept decât ea și că niciodată nu a simțit diferența de vârstă dintre ei:

„Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”,a spus Lia Bugnar pentru Unica.

Anghel Damian: „Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva”

Anghel Damian și Lia Bugnar formau un cuplu imbatabil, atât pe scenă, cât și acasă:

„Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…”, povestea Anghel Damian despre Lia Bugnar, pentru Viva.

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la «Vlad» (n.r. serialul de la PRO TV). Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenograful Dragos Buhagiar

Lia Bugnar a fost într-o relație, timp de 12 ani cu scenograful Dragos Buhagiar, unul dintre emblemele industriei.  Aceasta a câștigat de opt ori premiul UNITER pentru cea mai bună scenografie. Cei doi și-au spus adio în anul 2013, conform Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: