Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Cătălin Măruță a sărit în apărarea artistului

Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Cătălin Măruță a sărit în apărarea artistului

Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată.

Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Artistul nu a scăpat de scandalurile mediatice, acesta confruntându-se cu acuzații grave. El a fost acuzat că a lăsat însărcinată o tânără. Cătălin Măruță i-a oferit dreptul la replică.

Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Cătălin Măruță a sărit în apărarea artistului

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În prezent acesta formează un cuplu cu Antonia și au împreună doi copii. După cum era de așteptat, artistul nu a scăpat nici el de scandalurile mediatice. În urmă cu câțiva ani, Alex Vele a a fost acuzat de o tânără că a lăsat-o însărcinată. Invitat în podcast-ul găzduit de Radu Țibulcă, artistul a făcut dezvăluiri uluitoare. La acea vreme, subiectul ocupa prima pagina a ziarelor,declarând că singurii care i-au oferit drept la replică au fost Cabral și Cătălin Măruță.

‘’Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: „N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?’. Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic’’, a declarat el pe YouTube.

La acea vreme, Alex Velea și Cătălin Măruță aveau o relație bună. Prezentatorul Tv a sărit în apărarea artistului și a știut să o determine pe fată să recunoască că nu a avut nicio legătură cu Alex.

Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine‘’, a declarat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: