Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei: „Vreau să îmi exercit acest rol de tată vitreg”

Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei: „Vreau să îmi exercit acest rol de tată vitreg”

GALERIE FOTO (7) Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei. Artistul formează un cuplu cu Antonia, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Alex a vorbit despre viața cu trei copii, dar și ce relație are cu fiica iubitei sale, Maya.

Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei: „Vreau să îmi exercit acest rol de tată vitreg”

Alex Velea formează un cuplu de mai mulți ani cu Antonia. Cei doi artiști și-au format o familie frumoasă, având împreună doi băieți, Akim și Dominic. Antonia mai are o fiică din căsnicia anterioară, Maya, care locuiește în Italia, alături de tatăl ei. Artistul a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa vitregă, mărturisind că are un rol important în viața acesteia.

„Am avut imprimată figura asta paternă, îmi doream să am copii de la 20 de ani, doar că nu am găsit persoana potrivită, probabil nici eu nu eram pregătit la vârsta aia. S-a întâmplat fix cu persoana potrivită și când a cosiderat Dumnezeu că e momentul și mă bucur că a fost așa. Am trei copii minunați. Pentru că am trei copii, nu doi. Am doi băieți făcuți cu Antonia, dar și pe Maya o consider ca fiica mea, o iubesc la fel de mult și sunt mândru de orice succes al ei. Vreau să fiu un prieten foarte bun al ei și să îmi exercit acest rol de attă vitreg, deși cuvântul „vitreg” sună urât. Am rolul meu în viața ei.”, a povestit Alex Velea, în emisiunea „Duet”.

Ce carieră își dorește Alex Velea pentru copiii lui

Antonia și Alex au doi băieți împreună, Dominic și Akim. Artistul a declarat că s-a gândit deja la viitoarea carieră a celor mici și că are o dorință arzătoare în ceea ce îi privește. Alex Velea și-ar dori ca cei doi copii ai săi să aibă o carieră frumoasă și să fie pasionați de munca lor. „Copiii mei cred că o să facă MMA. Glumesc. Mi-ar plăcea să facă ce-și doresc și să lucreze într-un domeniu în care chiar au aptitudini. Eu vreau să cânte sincer, dar nu vreau să îi forțez să facă treaba asta.

Dacă îi vezi, sunt fabuloși. Nu vreau să îi laud mai mult decât trebuie, pentru că sunt copiii mei. Fiecare părinte crede că odrasla lui e specială și așa și trebuie. Au copilărit în mediul ăsta, acasă ascultă muzică non-stop, fie că studiem noi sau fie că ascultăm pur și simplu să ne distrăm, să ne relaxăm.(…) Se filmează, se înregistrează, fac spectacol.”, a declarat Alex Velea.

După opt ani de relație, Antonia și Alex Velea au decis să facă pasul cel mare. Artistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Antonia va deveni în curând doamna Velea, iar frumoasa artistă a primit inelul de logodnă de la cântăreț. „Suntem extrem de fericită că a sosit acest moment, sunt încă șocată, încă nu mi-am revenit și îl iubesc din tot sufletul meu. Pentru cei care au curiozități în legătura cu nunta, nu ne-am gândit la nimic încă și este ceva personal pentru noi’, a spus Antonia, pentru Viva!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: