Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea dă cărțile pe față! De la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden: „Vedetisme gratuite”

Alex Velea dă cărțile pe față! De la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden: „Vedetisme gratuite”

Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au ocupat pentru mult timp, primele pagini ale tabloidelor, după ce interacțiunea dintre ei a luat sfârșit atât în plan personal cât și profesional. Acum, vedeta a mărturisit de la ce a început, de fapt întregul scandal!

De la ce a pornit conflictul dintre Alex Velea, MarioFresh și Lino Golden

Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au rupt total prietenia! Alex Velea susține, potrivit unui interviu pentru „Viva”, faptul că tot conflictul dintre el și băieți a început „de la nesimțire și vedetisme gratuite din partea lor. Pentru mine e un subiect închis. Cineva e acolo Sus și le vede pe toate”

Totodată Alex Velea susține că nu este o fire iertătoare și că nu va trece niciodată peste „falsitate, ipocrizie și minciună”:

„Nu prea sunt iertător, nu prea dau a doua șansă”

Alex Velea, despre proiectele muzicale

Alex Velea este foarte mândru de modul în care a revoluționat industria muzicală de la noi cu genul de muzică, „trapanele”:

„Am multă muzică în cap pe care încă nu am apucat s-o materializez, deși am muncit exagerat de mult în 2021 (cred că mi-am depășit recordul numărului de ore petrecute în studio… asta și ca urmare a pandemiei). Și stilul care m-a consacrat, și trapanelele, acest stil pe care eu l-am inventat alături de colegii mei de studio de la Golden Boy Society. Acest stil foarte controversat pe care mulți l-au blamat și apoi l-au îmbrățișat ca pe un fiu bun. Multă ipocrizie în industria muzicală de la noi”, a spus vedeta pentru aceeași sursă.

Alex Velea, capul a două familii

Vedeta a mai spus în cadrul aceluiași interviu că are o mare responsabilitate și pentru familia de acasă, alături de frumoasa sa iubită, Antonia, cât și pentru cea de la studio, Golden Boy Society:

„Este o mare responsabilitate. Dar mi-o asum. Sunt o fire puternică, nu mă dau bătut în nicio situație și sunt foarte optimist în general. Familia de acasă îmi oferă căldura de care am nevoie și cu „nebunii mei de la studio trăiesc emoția muzicii pe care o facem. Am noroc că am o parteneră care-mi înțelege stilul de viață și care mă susține până în „pânzele albe. Mă consider binecuvântat că o am lângă mine pe Antonia”.

Sursa foto: Facebook Alex Velea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: