Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, mai furios ca niciodată. Nu a stat pe gânduri și l-a concediat, pe loc!

Alex Velea, mai furios ca niciodată. Nu a stat pe gânduri și l-a concediat, pe loc!

Alex Velea, mai furios ca niciodată

Se pare că rivalitatea dintre Alex Velea și Lino Golden nu va avea un final fericit. Nervos, Alex Velea a recurs la un gest extrem. Artistul și-a concediat impresarul, acesta fiind și impresarul lui Mario Fresh și Lino. Se pare că artistul i-ar fi cerut să renunțe la colaborarea cu cei doi tineri, dar a refuzat. De aici și până la a se crea un adevărat război, nu a mai fost decât un pas.

Alex Velea, mai furios ca niciodată. Nu a stat pe gânduri și l-a concediat pe loc!

Se pare că scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden are urmări grave. Artistul și-a concendiat impresarul, care se ocupa și de Lino Golden și Mario Fresh. Artistul i-ar fi cerut acestuia să întrerupă legătură cu cei doi tineri, dar acesta s-a opus, motiv pentru care Alex Velea l-a concendiat.

Întregul scandal se pare că a pornit după ce s-a zvonit că Antonia nu se mai înțelegea cu iubita lui Mario Fresh, nimeni alta decât fiica Andreei Esca, Alexia. De aici și până la o ceartă între Velea și “copilul său de suflet“ nu a mai fost decât un pas. Se știe că Mario a fost crescut de Alex și Antonia, încă de pe vremea când era doar un puști. Acum, nici nu mai vorbesc unii cu alții.

Totul a început atunci când Antonia i-a reproșat Alexiei că este prea arogantă și tupeistă. Tot ea este cea care i-a cerut lui Alex să nu îi mai permită Alexiei să stea toată ziua, bună ziua, la studioul de înregistrări. Mario a avut un șoc când a auzit asta și au început să se contreze. Războiul s-a mutat apoi în mediul online, iar Velea și Mario au ajuns să nu își mai vorbească deloc. Practic, ei au ajuns să fie despărțiți de femei, deși erau atât de uniți și țineau enorm unul la celălalt”, au declarat surse din anturajul artiștilor.

Alex Velea și Lino, la cuțite

Nici relația cu Lino nu este prea strălucită. Cei doi s-au acuzat pe rețelele de socializare, iar Lino și-a anunțat fanii că nu mai face parte din familia lui Velea. De azi înainte, urmăritorii lor vor trebui să-i vadă separat pe cei trei. “Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, a mai declarat un apropiat al artiștilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: