Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea nu vrea să audă de o împăcare cu Lino și Mario! Artistul se aștepta la o asemenea dezamăgire

Alex Velea nu vrea să audă de o împăcare cu Lino și Mario! Artistul se aștepta la o asemenea dezamăgire

GALERIE FOTO (2) Alex Velea nu vrea să audă de o împăre cu Lino și Mario! Artistul se aștepta la o asemenea dezamăgire

Alex Velea nu se mai gândește la o împăcare cu Mario Fresh și Lino Golden! Iubitul Antoniei a făcut declarații despre scandalul prin care a trecut cu ”băieții de aur”. 

Alex Velea nu vrea să audă de o împăcare cu Lino și Mario

Finalul anului 2020 a venit cu un scandal de proporții în showbiz-ul românesc. Nimeni nu se aștepta ca Alex Velea să fie în război cu ”băieții de aur”, respectiv Lino Golden și Mario Fresh. De când a început cearta, aceștia și-au aruncat vorbe grele, au spus lucruri care nu trebuiau spuse și au fost implicați mai mulți oameni. Iubitele celor trei băieți au fost și ele implicat în scandal, iar totul s-a finalizat cu o liniște de mormânt.

Alex Velea nu vrea să audă de o împăcare cu Lino și Mario! În urma acestui scandal, cei trei și-au lămurit lucrurile dintre ei și acum nu-i mai leagă decât niște amintiri. Acum însă, după ce timpul a așternut liniștea peste acest subiect, perioadă în care fiecare a ieșit la rampă cu piesele sale, invitat în cadrul unei emisiuni TV, Alex Velea nu și-a dorit să vorbească prea mult pe acest subiect, însă a ținut să facă anumite precizări, scrie spynews.ro.

Alex Velea nu vrea să audă de o împăre cu Lino și Mario! Artistul se aștepta la o asemenea dezamăgire

Alex Velea nu vrea să audă de o împăcare cu Lino și Mario! Alex Velea a fost întrebat dacă se gândește la o împăcare cu Lino și Mario, iar răspunsul lui a fost mai categoric ca niciodată! Iubitul Antoniei a aprecizat că destrămarea grupului său nu a fost o așa mare surpriză pentru el. Se pare că celebrul cântăreț se aștepta la o ”trădare” de acest fel.

”Niciodată, nu (nr. se gândește la o reîmpăcare)! Nu vrea nimeni asta, fiecare cu drumul lui, baftă! Dezamăgirea e încă acolo, doar că am luat-o ca atare. Oarecum mă așteptam la asta, nu a fost așa surprinzător. Am zis că se va întâmpla asta”, a spus Alex Velea în cadrul unei emisiuni TV.

Care este relația lui Lino Golden cu Alex Velea și Antonia

Au trecut câteva luni de la marele scandal dintre Alex Velea și Lino Golden. Intrigile dintre cei doi au dus la numeroase scandaluri, iar cei doi artiști nu și-au mai vorbit de atunci. Deși lucrurile s-au liniștit, Lino Golden a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu foștii ”părinții adoptivi”, Alex Velea și Antonia.

”Păi fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să ii iubesc si respect, o sa le fiu recunoscator până o să mor”, a declarat Lino.

Mario și Lino au spus adio defintiv grupului cu ajutorul căruia au cunoscut succesul, în urma scandalului de proporții. Lino Golden nu a uitat că a fost primit cu brațele deschise de Alex Velea și Antonia, care l-au găzduit atunci când a venit pentru prima dată în București.

Deși Antonia și partenerul său, Velea, l-au ajutat să ajungă artistul care este astăzi, Lino susține că nu există niciun motiv pentru care ar trebui să rămână sub aripa lor pentru totdeauna. Deși le este recunoscător șisusține că îi iubește pe cei doi artiști, Lino Golden este hotărât să își vadă de viață pe cont propriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: