Redactia.ro
Home » TV » Alexander Eram, greu de recunoscut acum. Cât de mult s-a transformat după infectarea cu COVID-19

Alexander Eram, greu de recunoscut acum. Cât de mult s-a transformat după infectarea cu COVID-19

GALERIE FOTO (2)

Soțul Andreei Esca a ajuns greu de recunoscut, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Alexander Eram a avut o formă gravă de coronavirus, iar doar plasma unui donator l-a salvat. Deși au trecut luni bune de când omul de afaceri a avut virusul, se pare că boala și-a pus amprenta asupra acestuia, fiind greu de recunoscut. 

 

Alexander Eram, schimbat după infectarea cu noul coronavirus

Alexander Eram, soțul Andreei Esca, este de nerecunoscut la cinci luni de când a fost infectat cu noul coronavirus. Alexander Eram a avut o formă gravă a bolii, iar prezentatoarea TV povestea, la acea vreme, că plămânii lui au fost extrem de afectați.

Alexander Eram s-a luptat să rămână în viață la secția ATI a Spitalului ”Victor Babeș”, fiind conectat la aparate. Astfel, dintr-un bărbat bine, soțul Andreei Esca a fost surprins, într-o fotografie postată de fata acestuia pe Instagram, slăbit și încărunțit.

În cadrul unui interviu acordat pentru Știrile PRO TV, Andreea Esca a mărturisit că, atât ea, cât și soțul și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus și au fost internați.

„În cazul soțului meu lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză pentru că așa cum mulți se gândesc, avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei oameni care au niște boli cronice, care au niște probleme anterioare, care sunt supraponderali”, a povestit Andreea Esca în cadrul interviului.

Mai mult, Alexander Eram a fost cel mai afectat de această boală, fiind internat la secția de terapie intensivă și având nevoie de ventilație mecanică.

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A fost un coșmar pentru el, îmi spunea că nu mai poate, că îl dor toate și crede că așa arată iadul. Masa musculară i-a scăzut incredibil, în doar o săptămână și ceva a slăbit opt kilograme”, a mai spus Andreea Esca.

 

Andreea Esca, primele simptome de coronavirus

Andreea Esca a povestit în cadrul unui interviu pentru Știrile PRO TV că, inițial, în urma unui test pentru coronavirus, rezultatul a ieșit negativ. Însă, după aăproximativ 5 zile, jurnalista de la PRO TV a constatat că a apărut primul simptom, și anume lipsa mirosului.

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.

Numai că n-am apucat să se împlinească cele 7 zile, ca să fac noul test și, într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat.” , a spus Andreea Esca în cadrul unui interviu pentru sursa citată.

Andreea Esca a mai precizat că a continuat să facă acasă mai multe teste ale simțurilor și a început să testeze inclusiv cele mai puternice parfumuri.

Am zis, bun, poate e doar în capul meu, că acum mă gândesc la asta din cauză că ei sunt bolnavi și așa mai departe. Și am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și care erau foarte foarte puternice. De altfel, aproape că nu le suportam. Și mi-am dat seama că nu simt absolut nimic, o senzație extrem de ciudată, după care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seaama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic. Și mi-am dat seama că între timp e clar că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Așa încât mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile pe care le așteptam și am avut un rezultat pozitiv și eu.”, a mai spus Andreea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: