Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă cu actorul

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă cu actorul

Alexandra Arșinel a ajuns de urgență la spital!

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Celebrul actor a ajuns pe mâna medicilor. În ultima perioadă, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, fiind și infectat cu noul coronavirus. De această dată, artistul a spus că se simte fără putere, motiv pentru care a mers la spital.

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă cu actorul

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arșinel se confruntă în ultima periodă cu mai multe probleme de sănătate. După ce a fost internat în spital, fiind infectat cu noul coronavirus, actorul a ajuns, din nou, la spital. Actorul a ajuns la spital după ce a simțit că îl lasă puterile. „Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Impact.

Alexandru Arșinel a declarat într-un interviu că s-a gândit să renunțe la scena teatrului românesc. „M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele pe scenă. Noroc cu prietenul Vasile Muraru. El a avut ştiinţa să mă facă să descopăr în mine însumi dorinţa de a reveni la repetiţii şi de a urca iar pe scenă. În cele din urmă, publicul mi-a oferit o nouă confirmare că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. COVID-ul, aş spune, că a fost într-un fel alături de mine doar până am intrat pe scenă. După aceea, parcă a zburat!”, a mai spus actorul.

Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu COVID19

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel și soția sa au trecut prin momente dificile. Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus, fiind internați la spital, deși s-au vaccinat. Actorul a spus că nu știe de unde a luat virusul, având în vedere că atât el, cât și soția sa au fost imunizați cu Pfizer la începutul lunii februarie. În 2013, directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” a fost supus unui transplant de rinichi la Cluj. „Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a declarat el pentru impact.ro.

Alexandru Arșinel a dezvăluit că efectele îmbolnăvirii cu COVID-19 s-au resimțit și asupra tratamentului pe care îl face de mulți ani.„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!”, mai susține acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: