Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul are deja o nouă iubită

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul are deja o nouă iubită

GALERIE FOTO (4) Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul are deja o nouă iubită

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein s-au despărțit! Se pare că producătorul de filme s-a afișat deja cu noua iubită și i-a declarat dragostea în mod public.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

Fosta soția a lui Adrian Mutu și celebrul producător de filme, Jeffrey Greenstein, s-au despărțit după o relație de câțiva ani buni. Alexandra Dinu l-a cunoscut pe Jeffrey Greenstein îaninte să se mute în Statele Unite ale Americii.

Jeffrey Greenstein este unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo” și, conform presei de peste hotare, americanul a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria “Eroi de sacrificiu”.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul are deja o nouă iubită

Cei doi s-au iubit timp de câțiva ani buni, în ciuda faptului că nu și-au ”oficializat” relația pe rețelele de socializare. Se pare, însă, că ruptura s-a produs recent. În luna ianuarie, atunci când Alexandra Dinu a împlinit vârsta de 40 de ani, Jeffrey i-a transmis un mesaj emoționant, în care susținea că este dragostea vieții sale. De atunci, lucrurile au luat o altă întorsătură și cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Nu a trecut mult timp și producătorul s-a implicat rapid într-o altă relație. De ziua de naștere a iubitei sale, Salome, care a avut loc în urmă cu câteva zile, Jeffrey a publicat un mesaj emoționant, dar și o fotografie cu cea care îi face inima să tresalte din nou.

”La mulți ani pentru cea mai dulce și dragă fată din lume! Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu iubirea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Sunt recunoscător că faci parte din viața mea”, a scris Jeffrey pe Instagram.

”Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”,  i-a răspuns noua iubită a lui Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul are deja o nouă iubită

Cine este fostul iubit al Alexandrei Dinu

Alexandra Dinu și-a găsit fericirea în brațele unui producător de succes de la Hollywood. După ce în urmă cu 20 de ani a plecat din România şi după 16 ani în care a locuit în Italia, blonda s-a mutat în Statele Unite.

Jeffrey Greenstein este unul dintre producătorii Loving Pablo’. Tot el a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria Eroi de sacrificiu’. De curând, el a fost promovat drept președinte al companiei Millennium.

De asemenea, Jeffrey Greenstein a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida. Cei doi aveau o relația foarte sinceră, dovadă fiind declarațiile pe care producătorul i le lăsa actriței.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul are deja o nouă iubită

”Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri. Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou. Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce. Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște.

Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a fost mesajul iubitului Alexandrei Dinu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: