Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Dinu a dezvăluit care este secretul unei relații la distanță. Frumoasa jurată de la Românii au Talent se iubește cu un regizor american

Alexandra Dinu a dezvăluit care este secretul unei relații la distanță. Frumoasa jurată de la Românii au Talent se iubește cu un regizor american

GALERIE FOTO (9) Alexandra Dinu a dezvăluit care este secretul unei relații la distanță

Alexandra Dinu a dezvăluit care este secretul unei relații la distanță. Fosta soție a lui Adrian Mutu face parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, iar de-a lungul timpului, Alexandra Dinu a reușit să-și facă o carieră de succes. Blondina a plecat în America pentru a-și îndeplini visul, și tot acolo și-a găsit și sufletul pereche.

Alexandra Dinu a dezvăluit care este secretul unei relații la distanță. Frumoasa jurată de la Românii au Talent se iubește cu un regizor american.

Alexandra Dinu este una dintre cele mai apreciate și frumoase actrițe din România. Blondina s-a făcut remarcată peste hotare, după ce a divorțat de fotbalistul Adrian Mutu. Cei doi au împreună un băiat, Mario, de care jurata de la Românii au Talent este extrem de mândră. Pentru a-și îndeplini visul, Alexandra a plecat în urmă cu câțiva ani în America, acolo unde l-a cunoscut pe regizorul Jeffrey Greenstein. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasă, și cu toate că blondina s-a întors în România, Alexandra și Jeffrey au în continuare o relație.

Relația dintre cei doi este extrem de puternică, iar Alexandra a dezvăluit și secretul unei relații la distanță. „Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued… Glumesc, evident”, a spus Alexandra Dinu.

Deși este cunoscută de multă lume, Alexandra Dinu a decis să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Vedeta este conștientă că există multe persoane care distrug o relații, de aceea evită să se expună pe Internet împreună cu Jeffrey.„Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face. Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a mai spus Alexandra Dinu.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu?

De cealalată parte, regizorul american nu se sfiește să-și exprime iubirea pentru românca noastră. Jeffrey Greenstein a publicat un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare, ceea ce înseamnă că iubirea dintre ei este extrem de puternică.„Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște. Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a scris Jeffrey Greenstein.

Jeffrey este unul dintre cei mai cunoscuți regizori de la Hollywood, ocupându-se de vânzarea și distribuirea a peste 50 de filme și producții de studio. Alexandra Dinu a jucat pe numeroase platouri de filmare de la Hollywood, jucând alături de mari actori, precum Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: