Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Duli le-a ridicat pulsul bărbaților de la Survivor All Stars. Jador s-a arătat cel mai „înfierbântat” concurent: ”Sunt alături de tine”

Alexandra Duli le-a ridicat pulsul bărbaților de la Survivor All Stars. Jador s-a arătat cel mai „înfierbântat” concurent: ”Sunt alături de tine”

GALERIE FOTO (2)

Seara trecută a adus o nouă rundă a luptei acerbe dintre Faimoșii și Războinicii în cadrul competiției Survivor. Pe un traseu dificil, echipele s-au duelat, iar Alexandra Duli a avut un moment de glorie după ce a marcat un punct crucial pentru Războinici. Cu scorul devenind 4-3 în favoarea echipei sale, Alexandra nu a putut să-și stăpânească bucuria și a ales să-și exprime triumful printr-un gest neobișnuit.

După duelul tensionat cu Ștefania Stănilă, în care a reușit să aducă un punct echipei sale, Alexandra Duli și-a manifestat fericirea într-un mod surprinzător. Gestul ei a constat într-un twerk jucăuș, pe care l-a făcut în fața lui Jador și implicit în fața Faimoșilor. Această expresie neconvențională a bucuriei a stârnit imediat reacții din partea celor din jur.

Alexandra Duli, show de senzație la Survivor All Stars

Zanni, unul dintre membrii Faimoșilor, nu a putut să-și ascundă surpriza și a comentat gestul inedit al Războinicei. Într-o încercare de a fi cât mai diplomatic, l-a sfătuit pe Alexandra să înceteze această demonstrație neașteptată.

Pe de altă parte, Jador, membru al echipei Faimoșilor, a ales să ia apărarea Alexandrei. În ciuda diversității de opinii în cadrul echipei sale, Jador a susținut gestul Războinicei ca fiind o expresie autentică a bucuriei și a spiritului competitiv. Această diviziune de păreri între membrii Faimoșilor poate sugera un dinamism intern, iar susținerea lui Jador pentru Alexandra adaugă o notă interesantă în ecuația competiției.

Jador, „înfierbântat” de mișcările adversarei sale

Dialogul dintre cei implicați în acest episod surprinzător a fost unul plin de tensiune și replici spumoase. Zanni, cu intenții de a păstra o atmosferă echilibrată, a avut un ton avertizator, îndemnând-o pe Alexandra să renunțe la gestul său. În ciuda acestui avertisment, Alexandra Duli a continuat cu gestul ei, indicând o determinare puternică de a-și exprima bucuria în modul ales.

„Zanni: Pentru demnitatea ta, nu mai face asta!
Jador: Dar taci, mă! Ce te bagi tu în fericirea mea, mă? Bravo, Duli, fii independentă! Adică, ce vrea să spună? Că asta nu e demnitate?
Alexandra Duli: Oricum făceam înainte de el.
Zanni: Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea!
Jador: Taci! Bravo, Duli. Sunt alături de tine.
Zanni: Dacă erai sora mea, te certam rău de tot.
Jador: Duli, eu sunt alături de tine.
Alexandra Duli: Bine că n-am frate.
Zanni: Bine că n-ai.
Alexandra Duli: Dar de ce te bagi, acum, în seamă cu mine? Ai ieșit din carapacea ta? Care e faza?
Jador: Băi, dar las-o, băi, că e fată”, a fost o parte din dialogul de seara trecută dintre cei trei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: