Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Alexandra Măceșanu, fotografiată pe aeroport? Mama fetei crede că e în viață

Alexandra Măceșanu, fotografiată pe aeroport? Mama fetei crede că e în viață

GALERIE FOTO (2)

Mama Alexandrei Măceșanu este convinsă că fiica ei este în viață după ce a aflat că adolescenta a fost fotografiată pe aeroport.

Alexandra Măceșanu, fotografiată pe aeroport?

Deși autoritățile competente i-au emis un certificat de deces, familia fetei crede cu tărie că aceasta nu e moartă. Credințele lor au fost alimentate și după ce au primit o fotografie cu o tânără care semănă cu Alexandra. Tânără ar fi fost fotografiată pe un aeroport, în urmă cu câteva zile, și prezintă semnalmentele Alexandrei Măceșanu.

„…am primit zeci şi sute de poze până acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la rândul tău de la alţii. Şi lumea încerca să mă convinga că este ea. Ba că are aluniţă, ba ca seamăna altfel. (…) Din prima am spus că este Alexandra. Aşa cum am văzut-o eu şi din profil, anumite gesturi ale ei…este ea”, a precizat Teodora Măceşanu.

Momentan, familia nu a dat presei fotografia respectivă și nici nu a precizat alte detalii cu privire la ea.

Alexandru Cumpănașu, pornit să spună lucrurilor pe nume

La rândul lui, unchiul fetei este pornit să scoată adevărul la iveală. El susține că DIICOT  a mușamalizat cazul Caracal și că fetele sunt în viață. Într-o postare pe Facebook, el a anunțat că va trata aceste subiecte în emisiunea lui.

“Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a fost văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…) În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

cumpanasu