Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra și Ionuț Bodi, reacție după ce mama lui Culiță Sterp i-a jignit pe țigani. „Te așteptăm…”

Alexandra și Ionuț Bodi, reacție după ce mama lui Culiță Sterp i-a jignit pe țigani. „Te așteptăm…”

Alexandra și Ionuț Bodi, reacție după ce mama lui Culiță Sterp i-a jignit pe țigani

Alexandra și Ionuț Bodi, reacție după ce mama lui Culiță Sterp i-a jignit pe țigani. Scandalul dintre Jador și Culiță Sterp a provocat reacții dure la adresa mamei Geta, după ce aceasta l-a făcut țigan pe artistul din Bacău. După ce mai multă lume a reacționat la adresa mamei lui Culiță, Alexandra și Ionuț Bodi i-au transmis un mesaj de susținere lui Jador.

Alexandra și Ionuț Bodi,reacție după ce mama lui Culiță Sterp i-a jignit pe țigani. „Te așteptăm…”

Alexandra și Ionuț Bodi,reacție după ce mama lui Culiță Sterp i-a jignit pe țigani. Prietena dintre Jador și Culiță Sterp pare să scârțâie în emisiunea Survivor România. După ce Culiță i-a spus lui Jador că ar trebui să aibă grijă la comportmentul lui față de colegii din competiție, artistul a declarat că prietenul lui vrea să-l dea afară din competiție. Ei bine, după cearta celor doi, mediul online s-a împărțit în două tabere, susținătorii lui Culiță și susținătorii lui Jador. Pe de altă parte, mama lui Culiță Sterp a provocat furia persoanelor de etnie romă după ce l-a făcut țigan pe Jador într-un live.

Printre susținătorii lui Jador se numără și regina TikTok-ului și soțul acesteia, Ionuț Bodi. Cei doi și-au exprimat punctul de vedere și le-a arătat urmăritorilor lor că sunt de partea lui Jador. „Te iubește nevastă-mea” a spus Ionuț Bodi, în timp ce pe fundalul TikTok-ului făcut de ei era o fotografie cu Jador. Imediat, Alexandra a declarat că ține la Jador și îl așteaptă acasă cu marele premiu. „Da, Jador. Țin la tine și îți țin pumnii să câștigi Survivor România și aștept să vii acasă cu mare drag, cu marele premiu. Te pup, Jador” a spus Alexandra Bodi. În continuare, Ionuț Bodi le-a transmis un mesaj tuturor țiganilor. „Vă respectăm, pe toți țiganii” a mai completat Ionuț Bodi.

@alexandra00bodi

♬ sunet original – user8778994954298

Cine este Alexandra Bodi

Alexandra Bodi este o gospodină din Mureș, care face senzație pe aplicația TikTok. Mai mult, aceasta a reușit să aibă mai multe vizualizări decât Dorian Popa, care se știe că este regele mediului online din România. Alexandra a reușit să strângă milioane de vizulizări fără să pozeze sexy sau să facă tutoriale de machiaj. Femeia în vârstă de 34 de ani are o viață modestă și nu se rușinează să-și expună locul în care locuiește, împreună cu soțul și copiii ei. Așadar, Alexandra a reușit mestecând mămăligă și măturând prin curte, să capteze atenția internauților. Într-un timp foarte scurt, Alexandra Bodi a reușit să strângă aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri.

Alexandra și Ionuț s-au filmat în timp ce dansau și se bucurau în casa lor sărăcăcioasă. Videoclipul care a strâns cele mai multe vizionări are câteva secunde și îl arată pe iubitul ei când îngenunchează și îi pupă picioarele, în timp ce Alexandra cântă„Aveai un ceas pe jos, care a căzut pe jos atunci când mi-ai văzut privirea!”, pe ritmuri de manele. Cu toate că au milioane de urmăritori pe TikTok, Alexandra și Ionuț Bodi nu fac bani din postările lor. Mai mult, cei doi au declarat că fac aceste clipuri video de drag și pentru a se distra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: