Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra și Nicu Pepene sunt conduși pe ultimul drum. Durere nemărginită și lacrimi amare pentru cei doi FOTO

Alexandra și Nicu Pepene sunt conduși pe ultimul drum. Durere nemărginită și lacrimi amare pentru cei doi FOTO

GALERIE FOTO (5) Alexandra și Nicu Pepene sunt conduși pe ultimul drum. Durere nemărginită și lacrimi amare pentru cei doi

Alexandra și Nicu Pepene sunt conduși pe ultimul drum. Durere nemărginită și lacrimi amare pentru cei doi soți uciși la Bran . Iată detaliile emoționante și primele imagini!

Alexandra și Nicu Pepene sunt conduși pe ultimul drum

Astăzi, 20 ianuarie 2023, la ora 12:00, a început înmormântarea celor doi soți uciși la Bran de către vărul lui Nicu Pepene. Cei doi sunt conduși pe ultimul drum de către familiile și apropiații lor, cuprinși de durere nemărginită și lacrimi amare.

Înmormântarea are loc în satul Șimon din județul Brașov.

„Pentru cei care doresc să îşi ia rămas bun de la fratele şi cumnata mea (cei doi îngeri) Nicu şi Ale. Sunt acasă la ei începând de acum, iar înmormântarea va avea loc vineri, la ora 12.00, la prima biserică din Şimon” a anunţat Cristi Pepen, fratele victimei.

„Cortegiul funerar porneşte spre Biserica Veche Şimon de la locuinţa soţilor Nicu şi Alexandra Pepene la ora 12.00. Slujba de înmormântare va începe la ora 13.00”, a transmis şi Parohia Ortodoxă Şimon Vechi.

Primele imagini de la înmormântarea Alexandrei și a lui Nicu Pepene

Din primele imagini se poate observa cortegiul funerar care a pornit spre Biserica Veche Şimon de la locuinţa soţilor Nicu şi Alexandra Pepene la ora 12.00. Cei doi sunt conduși pe ultimul drum de rude, prieteni, apropiați, dar și colegii de muncă a lui Nicu Pepene, îmbrăcați în uniformă militară pentru a le aduce un omagiu.

Sursa foto: Captură ecran România TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: