Redactia.ro
Home » Homepage » Alexandra și Silvia au dispărut de acasă! Cele două adolescente au lăsat bilete de adio în urma lor

Alexandra și Silvia au dispărut de acasă! Cele două adolescente au lăsat bilete de adio în urma lor

Două adolescente au dispărut de acasă în Giurgiu.

UPDATE: Potrivit autorităților, minorele au fost identificate în municipiul Giurgiu, nefiind victimele vreunei infracțiuni!

Poliția din Giurgiu se află în alertă maximă și a declanșat o operațiune de căutare pentru două adolescente, Alexandra Budurincă și Silvia Nicoleta Harai, ambele în vârstă de 14 ani, care au dispărut din municipiul Giurgiu. Dispariția lor a stârnit îngrijorare și mobilizare în rândul comunității, cu atât mai mult cu cât se suspectează că minorele ar fi lăsat bilete de adio familiilor lor.

Detalii despre dispariție

Incidentul a fost raportat la Poliția Municipiului Giurgiu în dimineața zilei de 8 martie 2024, la ora 07.10. Familii disperate și comunitatea locală sunt în căutare de indicii care să le ofere speranța regăsirii celor două fete.

Semnalmente ale celor dispărute

Alexandra Budurincă este descrisă având aproximativ 1,65 m înălțime, 65 de kilograme, păr creț castaniu tuns scurt, ochi căprui, față ovală și ten măsliniu. Silvia Nicoleta Harai are aproximativ 1,55 m înălțime, 50 de kilograme, păr șaten, ochi căprui și poartă ochelari de vedere.

Căutări în desfășurare

Eforturile de căutare sunt concentrate în orașul Giurgiu și în împrejurimi, inclusiv în zona Canalului Cama (Canalul Plantelor) și Podul Bizetz, zone unde se presupune că ar putea fi cele două minore. Poliția a mobilizat toate resursele disponibile și colaborează strâns cu familiile și comunitatea pentru a asigura o căutare cât mai eficientă.

Apel către comunitate

Autoritățile fac apel la oricine ar putea avea informații legate de locația sau situația actuală a celor două fete să contacteze imediat Poliția prin apel la numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Fiecare indiciu, oricât de nesemnificativ ar părea, poate fi crucial în eforturile de găsire și siguranță a Alexandrei și Silviei Nicoleta.

Mobilizare pe rețelele de socializare

Pe lângă acțiunile oficiale ale poliției și apelurile publice, comunitatea din Giurgiu și nu numai s-a mobilizat și pe rețelele de socializare pentru a distribui informații despre dispariția celor două adolescente și a crește șansele de a le găsi cât mai repede. Mesajul „Vă rugăm să distribuiți știrea!” este un apel la solidaritate și la puterea comunității de a ajuta în situații de criză.

Familiile speră ca Alexandra și Silvia Nicoleta să fie găsite sănătoase și în siguranță cât mai curând, în timp ce comunitatea rămâne unită în speranța unei rezolvări rapide și fericite a acestui caz îngrijorător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: